Εκλογές 2019

Φώφη Γεννηματά: «Η Κρήτη και πάλι μπροστά για την αλλαγή»

Ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο Κηποθέατρο

Στην Κρήτη έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου η Φώφη Γεννηματά όπου την υποδέχτηκαν ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου και στελέχη του κινήματος.

Η κ. Γεννηματά έφτασε στο Ηράκλειο πλαισιωμένη από τους συνεργάτες της και το Παύλο Χριστίδη ενώ παρών στο αεροδρόμιο ήταν και ο Νίκος Παπανδρέου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος. Ο κ. Παπανδρέου έφτασε με την ίδια πτήση στο Ηράκλειο και είχε ένα θερμό διάλογο με την πρόεδρο του κινήματος μπροστά τις τηλεοπτικές κάμερες

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ηρακλείου τόνισε: «Ξανά εδώ χτίζουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους δημοκράτες της Κρήτης. Η Κρήτη που ήταν το προπύργιο των δημοκρατικών αγώνων με το ΠΑΣΟΚ, θα είναι και πάλι μπροστά για την προοδευτική αλλαγή.

Είμαι σίγουρη, είμαι αισιόδοξη ότι θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα, όχι άλλο δεξιά το τιμόνι, οδηγεί σε αδιέξοδο.

Ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΝΔ.

Κίνημα Αλλαγής τώρα και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα.

Μαζί ξανά ψηλά».

Ομιλία στο Κηποθέατρο

Η Φώφη Γεννηματά βρίσκεται στο Ηράκλειο για την ανοιχτή πολιτική ομιλία το Σάββατο 18 Μαΐου (σ.σ. σήμερα) και ώρα 7:30 μ.μ. στο κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου. Η ομιλία γίνεται ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου για την εκλογή του νέου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του νέου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σχόλια