Με κρητικό σαρίκι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αγία Γαλήνη

Εκλογές
Με κρητικό σαρίκι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αγία Γαλήνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει την περιοδεία του ο Κ. Μητσοτάκης

Φορτωμένο αποδεικνύεται το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, αφού αμέσως μετά το Ηράκλειο επόμενος σταθμός ήταν το Ρέθυμνο όπου του επεφύλαξαν «θερμή» υποδοχή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έγινε δεκτός στην Αγία Γαλήνη με μαντινάδες και κεράσματα. Ο κ.Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον Γραμματέα της ΠΕ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και στελέχη του κόμματος. 

Μάλιστα με χαρά δέχτηκε το σαρίκι που του χάρισαν.

Επόμενος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη το Σπήλι Ρεθύμνου.

Στις 3:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού προγράμματος HiPER.

Το απόγευμα, στις 5:45 μ.μ. ακολούθησε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου Ευγένιο στην Ιερά Μητρόπολη και αμέσως βόλτα στο κέντρο του Ρεθύμνου, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ολοκλήρωσε τις επισκέψεις του το Σάββατο με μία στάση στην Ασή Γωνιά στο Νομό Χανίων στις 7:30 μ.μ.

Την Κυριακή, 19 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στις 7:30 μ.μ. σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

«Να γίνει όλη η Κρήτη γαλάζια»

Την ανάγκη να ενισχυθούν από την επίσημη Πολιτεία όλοι οι ορεινοί δήμοι της χώρας, επισήμανε από το Σπήλι Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και το όραμά της, και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «από τη θέση του πρωθυπουργού μόλις βρεθώ, να γνωρίζετε όλοι σας, ότι η στήριξη μου προς τις τοπικές κοινωνίες στις ορεινές κοινωνίες, όπως το Σπήλι, θα είναι αμέριστη.

«Να ξέρετε ότι στηρίζομαι σε σας και έχω θέσει ένα πολιτικό προσωπικό στόχο και στοίχημα: Να πετύχουμε πολιτικά την επόμενη Κυριακή στην ευρωκάλπη κάτι που δεν είχε καταφέρει να πετύχει ούτε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το ’89 και ’90. Να είναι όλη η Κρήτη γαλάζια.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News