Με αγκαλιές και ρακή υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

Εκλογές
Με αγκαλιές και ρακή υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στο νησί μας

Βόλτες στους δρόμους του Ηρακλείου πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βρίσκεται για διήμερη περιοδεία στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από το Γραμματέα της ΠΕ και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης , τον ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη και στελέχη του κόμματος συνομίλησε με πολίτες και αντάλλαξε απόψεις.

Για το αεροδρόμιο Καστελίου

Ο πρόεδρος τη ΝΔ τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή η ΝΔ είναι μεγάλος υποστηρικτής του αεροδρομίου στο Καστέλι και υπογράμμισε ότι η κύρωση της σύμβασης στη Βουλή ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι εγγυάται την ταχύτατη υλοποίηση του μεγάλου αναπτυξιακού έργου.

Για το ΒΟΑΚ

Όπως επισήμανε ο ΒΟΑΚ αποτελεί αναπτυξιακή προτεραιότητα για τη ΝΔ τονίζοντας ότι στόχος είναι ένας αυτοκινητόδρομος από Σητεία μέχρι Καστέλι, σωστά μελετημένος.

Όπως είπε ο κ.Μητσοτάκης  αποτελεί προσωπική εγγύηση του ίδιου -όχι μόνο ως προέδρου της ΝΔ αλλά και ως Κρητικού- ότι θα γίνει ο ΒΟΑΚ επί ημερών της ΝΔ και μάλιστα με σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Εξέφρασε ακόμα τη στήριξή του στο πρόσωπο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

"Καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό"

Σε δηλώσεις του ο κ.Μητσοτάκης ανέφερε "Όσο ο κ. Τσίπρας επιμένει να διχάζει, τόσο εγώ θα επιμένω να ενώνω και να μιλάω για το μέλλον", σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό.

Στη δήλωσή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι η πολιτική αλλαγή που οραματίζεται η ΝΔ αφορά όλους τους Έλληνες, και θα κάνει πράξη την πολιτική μας για χαμηλότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερες δουλειές, για ασφάλεια, για καλή δημόσια παιδεία και καλή δημόσια υγεία.

Για τον Κουφοντίνα 

Σε δήλωσή του για την άδεια στον Κουφοντίνα , θέμα που θα εξεταστεί την Τρίτη τόνισε πως «το κράτος δικαίου, η δημοκρατία δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται, πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στην δικαιοσύνη ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων» .

Μάλιστα στο δρόμο τον σταματούσε κόσμος για θερμούς εναγκαλισμούς ενώ τον κέρασαν ρακή και κρητικά εδέσματα. Δεν παρέλειψε δε να μπει στον Άγιο Τίτο και να ανάψει ένα κεράκι. 

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη

Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη στο εκλογικό του κέντρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News