Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Επισκοπή

Εκλογές
Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στην Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Στις δημοτικές εκλογές και στην Περιφέρεια ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης" ανέφεραν οι ομιλητές

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Επισκοπή του Δήμου Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ. Ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Γιώργος Παρθενιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στο χαιρετισμό του ο Γιώργος Παρθενιώτης σημείωσε πως:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση έδωσε όλες τις δυνάμεις της μέσα και έξω απ’ το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να διεκδικηθούν λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα των δημοτών της Χερσονήσου. Για εμάς προτεραιότητα έχουν οι καθημερινές, σύγχρονες, λαϊκές ανάγκες των κατοίκων, όπως να προστατευτεί το λαϊκό οικογενειακό εισόδημα, να έχουν οι αγρότες επαρκείς ποσότητες νερού, να χτιστούν σχολικές σύγχρονες μονάδες, να μην μένουν παιδιά έξω από τους παιδικούς σταθμούς, να στηριχτούν οι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις (…)

Οι άλλες δυνάμεις (Μαστοράκης-ΠΑΣΟΚ και Διαμαντάκης-ΣΥΡΙΖΑ, Σέγκος-ΝΔ, Χαλκιαδάκης-ΣΥΡΙΖΑ),  είτε ήταν απέναντι στις ανάγκες των δημοτών, είτε σφύριζαν αδιάφορα και στην ουσία αποδέχονταν την κατάσταση. Αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να αρμέγουν τα χωριά και να σπρώχνουν χιλιάδες ευρώ στους ξενοδόχους που θα ξεζουμίζουν τους ξενοδοχοϋπαλλήλους στη δουλειά και θα τους πληρώνουν με μισθούς πείνας, όποτε τους πληρώνουν. Είναι αυτοί που ευθύνονται διαχρονικά για την σημερινή κατάσταση.

(…) Εμείς λέμε λοιπόν ότι υπάρχει η δυνατότητα να δούμε καλύτερες μέρες. Καλούμε τον εργαζόμενο, τον άνεργο, τον αγρότη, τον επαγγελματία, τον συνταξιούχο τον νέο και τη νέα να δώσει  δύναμη στη δική του φωνή, να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και τη Περιφέρεια Κρήτης  για να διεκδικηθούν μέτρα ανακούφισης, για να ανοίξει ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο.»

Στην ομιλία του ο Σάββας Βασιλειάδης ανέδειξε πως:

«Όσο και να προσπαθούν ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης να πουλήσουν στο λαό τα δήθεν φιλολαϊκά μέτρα τους, ο λαός ξέρει πως, όποιος κι είναι κυβέρνηση την επόμενη μέρα, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η ΝΔ, αυτός θα συνεχίζει να πληρώνει. Θα συνεχίσει να ματώνει για να πιάνονται οι στόχοι και τα πλεονάσματα. Για να υλοποιούνται οι δεσμεύσεις, δηλαδή,  να  στηρίζονται μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις και η κερδοφορία τους.

(…) Θέλουμε να απευθυνθούμε σε όλους όσοι νιώθουν προοδευτικοί, αριστεροί. Σε όλους όσοι παρά τις διαφωνίες τους, ξέρουν πως την επόμενη μέρα ένα αποκούμπι θα έχουν κι αυτό είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι και όσες, δεν ανέχονται να λερώνουν τις αξίες και τα ιδανικά της αριστεράς, εκείνοι που υπέγραψαν και με τα δύο χέρια δυο μνημόνια. Το ένα χειρότερο από το άλλο. Γιατί για εμάς πρόοδος είναι να στέκεσαι απέναντι από τον αντίπαλο, να παίρνεις τη θέση σου στο μέτωπο της ρήξης και της σύγκρουσης, να ανοίγεις δρόμους, να ζήσουν καλύτερα τα παιδιά σου.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι και όσες, το βράδυ των εκλογών θέλουν να έχει γκρεμιστεί η ΧΑ από την τρίτη θέση. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ. Γι αυτό στις εκλογές κρατήστε καλά και ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το σφυροδρέπανο.

Στις δημοτικές και στην περιφέρεια ρίξτε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με το γαρύφαλλο. Αυτό θα κάνει τη πραγματική διαφορά! Θα τα καταφέρουμε. Μπορούμε!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News