Με επιτυχία η εκδήλωση του ΚΚΕ στις Αρχάνες

Εκλογές
Με επιτυχία η εκδήλωση του ΚΚΕ στις Αρχάνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μίλησε - μεταξύ άλλων - ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Καρκαβάτσος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μάη η πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στις Αρχάνες.

Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ. Ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Μανώλης Καρκαβάτσος, υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Αρχανών-Αστερουσιών με τη Λαϊκή Συσπείρωση καθώς και οι Αδαμάκη Δέσποινα και Σαμπαθιανάκης Λευτέρης, υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι Αρχανών και Κουνάβων αντίστοιχα.

Στην συγκέντρωση παρευρίσκονταν πλήθος υποψήφιων περιφερειακών και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων Αρχανών-Αστερουσίων ενώ παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Αρχανών-Αστερουσιών.

Στο χαιρετισμό του ο Μανώλης Καρκαβάτσος σημείωσε πως:

«Το κριτήριο ψήφου που πρέπει να έχει ο λαός πηγαίνοντας στις κάλπες πρέπει να είναι η υπεράσπιση του δίκιου του, το συμφέρον της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας και πως αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μέσα στους αρνητικούς συσχετισμούς που είναι διαμορφωμένοι και στο Δήμο μας. Από τη μία το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης και από την άλλη το ψηφοδέλτιο του κ. Κοκοσάλη που στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δηλαδή αυτούς που ευθύνονται διαχρονικά για την σημερινή κατάσταση.

(…)Εμείς λέμε στο λαό να μην ψηφίσει μία από τα ίδια. Πόσες φορές θα βρεθούμε ακόμα στο ίδιο έργο θεατές; Καλούμε τον εργαζόμενο, τον μικρομεσαίο αγρότη και επαγγελματία να βγάλει συμπεράσματα από την πείρα του τόσα χρόνια και να μην ξεχάσει και πως ο δήμος και η περιφέρεια βάζουν και αυτοί το χέρι στην τσέπη του και να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης για να διεκδικηθούν μέτρα ανακούφισης, για να ανοίξει ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο.»

Στην ομιλία του ο Σ. Βασιλειάδης ανέδειξε πως:

«Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση όχι μόνο δεν συνιστούν καμία πραγματική και ουσιαστική ανακούφιση για το λαό, αλλά είναι και η άλλη όψη της κλιμάκωσης της αντιλαϊκής επίθεσης σε βάρος του. Τα μέτρα αυτά χρησιμεύουν ως άλλοθι για τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη διατήρηση των μνημονιακών νόμων, για την προκλητική στήριξη του κεφαλαίου. Άλλωστε και αυτά τα μέτρα δεν θα παίρνονταν, αν δεν υπήρχαν διαχρονικά οι αγώνες και η πάλη του εργατικού-λαϊκού κινήματος, στους οποίους πρωτοστάτησε το ΚΚΕ.

(…) Πραγματική ανακούφιση οι εργαζόμενοι και ο λαός, μπορούν να πετύχουν μόνο μέσα από τον αγώνα για την ανάκτηση των απωλειών και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, απέναντι στο κεφάλαιο και την πολιτική αυτών που το υπηρετούν. Σ' αυτό τον αγώνα συμπαραστάτης μπορεί να είναι ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ παντού. 

(… )Μπροστά στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ στήνουν τις παγίδες τους, βάζουν τα διλήμματα τους για να εγκλωβίσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, την πολιτική της ΕΕ. Και η ίδια η ζωή αποδεικνύει ότι η ΕΕ δεν βελτιώνεται προς όφελος των λαών, δεν γίνεται φιλολαϊκή, δεν εκδημοκρατίζεται, γιατί είναι μια ένωση κρατών που εκφράζει τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, μονοπωλίων και των σκληρών ανταγωνιστικών συμφερόντων τους. Στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα και μέσα εδώ, και έξω στην ΕΕ. Γιατί το δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ είναι το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ των μονοπωλίων και ΝΑΙ στην ΕΕ των λαών. Με ΚΚΕ δυνατό σε όλες τις κάλπες, ο λαός μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News