Εκλογές 2019: Χαμός στα Social Media από τις... ψηφιακές καμπάνιες!

Εκλογές
Εκλογές 2019: Χαμός στα Social Media από τις... ψηφιακές καμπάνιες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ζενίθ οι προετοιμασίες και οι προεκλογικές καμπάνιες - Στο φουλ οι μηχανές ενόψει εκλογών

Εντείνεται η προεκλογική καμπάνια των υποψηφίων όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, με τον όγκο δουλειάς να έχει αυξηθεί και στα τυπογραφία του νησιού.

Κάρτες, μονόφυλλα και τρίπτυχα έντυπα, ρίχνονται στη μάχη των εκλογών από τους υποψηφίους, σε μια προσπάθεια προβολής των ιδεών και προτάσεων τους, ενώ άλλοι… ψηφίζουν το διαδίκτυο και τα social media, τα οποία κατακλύζονται από τις ψηφιακές καμπάνιες των υποψηφίων.

Αρκετοί πάντως υποψήφιοι λόγω της οικονομικής κρίσης επιλέγουν τη τσάμπα διαφήμιση μέσω των social media, καθώς πέρα από οικονομικός τρόπος επικοινωνίας είναι και οικολογικός.

Ωστόσο, επιχειρηματίες στον τυπογραφικό χώρο, τονίζουν με νόημα ότι τα like δεν είναι ψήφοι!

Από τον… πόλεμο της αφίσας στη δεκαετία του 80, στη δύναμη της εικόνας και στη νέα μόδα της εποχής - στον ψηφιακό κόσμο- οι υποψήφιοι επιλέγουν τον τρόπο προβολής τους στις επικείμενες εκλογές, καθώς η μάχη θα είναι σκληρή με φόντο και τη πληθώρα των  υποψηφιοτήτων, βάση του νόμου του Κλεισθένη.

Χρυσές δουλειές κάνουν τα κομμωτήρια και οι μακιγιέζ, με τα ραντεβού να έχουν πάρει φωτιά ενόψει των εκλογών.

Υποψήφιες προσπαθούν να εντυπωσιάσουν σε κάθε εμφάνιση τους, με τα μαλλιά να είναι στην τρίχα, προσέχοντας μάλιστα την κάθε λεπτομέρεια καλλωπισμού και αισθητικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News