Η Αθηνά Σπανάκη στο πλευρό του Γιάννη Κουράκη - Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της

Εκλογές
Η Αθηνά Σπανάκη στο πλευρό του Γιάννη Κουράκη - Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνηση – ματ στο ψηφοδέλτιο Κουράκη

Πλήρης επιβεβαίωση του neakriti.gr για το ενδεχόμενο η Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη να συμπορευτεί με τον Γιάννη Κουράκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Με ανακοίνωση της αναφέρεται στην απόφασή της να βρεθεί στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου  Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη αλλά και στους λόγους που την οδήγησαν να αναθεωρήσει προηγούμενη θέση της σύμφωνα με την οποία δήλωνε ότι δεν ήθελε να εμπλακεί στα αυτοδιοικητικά του Ηρακλελου.

Πάθος, αυθεντικότητα, ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια είναι τα όπλα της Αθήνας Σπανάκη με τα οποία και θα κατέβει στον στίβο της αυτοδιοίκησης, μην παραλείποντας να αναφερθεί και στις συζητήσεις που προηγήθηκαν με τον επικεφαλής της παράταξης  Γιάννη Κουράκη  "3.7.5" .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η γνωστοποίηση δημόσια της πρόθεσης μου να μην εμπλακώ στα αυτοδιοικητικά του Ηρακλείου, δημιούργησε απρόσμενα μία αντίθετη πίεση από πολλούς συμπολίτες μας, με αποτέλεσμα να είμαι υποχρεωμένη να αναθεωρήσω τις απόψεις μου.

Ταυτόχρονα η εξαντλητική συζήτηση τα τελευταία 24ωρα με τον επικεφαλής της παράταξης 3.7.5 .Γιάννη Κουράκη με οδηγεί σε μία συνολική επανατοποθέτηση αφού για εμένα προτεραιότητα δεν είναι τα προσωπικά θέλω, αλλά η η αγάπη μου και η διάθεσή μου για προσφορά στο Ηράκλειο. Στην πορεία κάθε ενεργού πολίτη στα κοινά έρχονται σταυροδρόμια που οι ευθύνες οι οποίες δημιουργούνται από τις διαμορφωθείσες εξελίξεις, δεν αφήνουν περιθώρια σε προσωπικές και οικογενειακές προτεραιότητες.

Έχοντας λοιπόν οδηγό την διάθεση και ΜΟΝΟΝ και αναλογιζόμενη τις προσδοκίες και την έντονη επιθυμία σημαντικού μέρους της κοινωνίας της πόλης , αποφασίζω να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Κουράκη 3.7.5. Στη μάχη αυτή θα δώσω το ίδιο πάθος, αυθεντικότητα, ειλικρίνεια, και αξιοπρέπεια που έχετε γνωρίσει και που εκφράζεται πηγαία από την ψυχή μου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News