Εκλογές 2019

Λαϊκή Συσπείρωση: Παρουσίαση ψηφοδελτίων για το νομό Χανίων

Παρουσιάζονται οι υποψήφιοι για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές

Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της θα πραγματοποιήσει η Λαϊκή Συσπείρωση για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Σάββατο 20 Απριλίου

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Πλατανιά διοργανώνει Εκδήλωση Παρουσίασης του Ψηφοδελτίου της για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στον Ταυρωνίτη, στο Εμπορικό Κέντρο, το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 7:00μμ. Ομιλητές της εκδήλωσης οι: Βασιλειάδης Σάββας, Μέλος της ΚΕ, γραμματέας της ΕΠ Κρήτης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και Ανθούσης Δημήτρης, Υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κυριακή 21 Απριλίου

Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Καντάνου – Σελίνου, σε χωριά και περιοχές του δήμου. Επικεφαλής οι Μανώλης Συντυχάκης, Βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης και Γιώργος Γεωργιλάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Καντάνου - Σελίνου.

Δευτέρα 22 Απριλίου

Περιοδεία κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «ο Άγιος Γεώργιος». Επικεφαλής ο Μανώλης Συντυχάκης, Βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο νομό Χανίων με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Σχόλια