Περιοδεία σε όλο το Ηράκλειο για τους υποψήφιους Βρύσαλη - Συντυχάκη

Εκλογές
Περιοδεία σε όλο το Ηράκλειο για τους υποψήφιους Βρύσαλη - Συντυχάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οργώνουν» κάθε γειτονιά

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

Την Τετάρτη 03/04:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, στις 9:30 π.μ. με επικεφαλής τον Δ. Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στον ΕΛΚΕ (Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας) του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις 11:00πμ με επικεφαλής τον Σ. Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή.

- Εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν η ΚΟ ΑΕΙ-ΤΕΙ του ΚΚΕ και η ΤΟ ΑΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ στη 1:00μμ, στο Αμφιθέατρο Β' του Φυσικού Ηρακλείου με θέμα “Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά” με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δ. Βρύσαλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Την Πέμπτη 04/04:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις υπηρεσίες του Δ. Ηρακλείου στην παλιά λαχαναγορά στις 9:00πμ, με επικεφαλής τον Δ. Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 10:30πμ, με επικεφαλής τον Δ. Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις Αποθήκες Χαλκιαδάκη στις 11:30πμ, με επικεφαλής τον Σ. Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Ευρωβουλευτή.

- Εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν η ΚΟ ΑΕΙ-ΤΕΙ του ΚΚΕ και η ΤΟ ΤΕΙ Ηρακλείου της ΚΝΕ στη 1:00μμ, στο κεντρικό προαύλιο του ΤΕΙ Κρήτης με θέμα “Με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά” με ομιλητή τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γ. Χριστοφοράκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Την Παρασκευή 07/04:

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην πρωτοβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης στις 9:00πμ με επικεφαλής τους Μ. Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην δευτεροβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης στις 10:00πμ με επικεφαλής τους Μ. Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης στις 11:00πμ με επικεφαλής τους Μ. Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και Δ.Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο εργοστάσιο της Megaplast στις 14:30, με επικεφαλής τον Μ.Συντυχάκη βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης.

- Σύσκεψη στο Θραψανό, στο “καφενείο του Χρήστου” στις 7:30μμ με ομιλητές τους Μ.Συντυχάκη βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Κ.Προυκάκη, υποψήφιο Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος.

Το Σάββατο 06/04:

- Η ΚO Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Βιάννου με θέμα “Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019 – με ισχυρό ΚΚΕ παντού κάνουμε την πραγματική διαφορά!”. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχη Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Κώστας Μωυσάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 07/04:

- Σύσκεψη στην Αγ. Τριάδα του Δήμου Ηρακλείου στο καφενείο του Αηβαλιώτη, στις 12:00μμ με ομιλητή τον Δ. Βρύσαλη, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News