default-image

Στο 1-1 έμειναν Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Στο 1-1 έμειναν Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρεμιέρα τους στον δεύτερο γύρο τόσο ο Πλατανιάς, όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα… τόλμησαν, έπαιξαν επιθετικά, ωστόσο, τις προσπάθειές τους στο τέλος τις σφράγισε το 1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.

Αμφότερες οι ομάδες έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη, όμως, είτε η ατυχία, είτε η κακές επιλογές, δεν τους επέτρεψαν να φύγουν απο το παιχνίδι με το κάτι παραπάνω.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε στο τέλος να πάρει τη νίκη, χωρίς όμως, να τα καταφέρει. Ωστόσο, δείχνει ότι στον δεύτερο γύρο θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι του και θα παλέψει για την παραμονή.

Στον αντίποδα ο ΠΑΣ Γιάννινα «πλήρωσε» την… επιπολαιότητα των παικτών στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από τα Χανιά.

Η αποβολή του Ουντότζι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92' δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (53' Ναζλίδης), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (69' Μιρτσέτα), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (83' Μαρτσάκης), Ντόε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (88' Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (81' Νικλητσιώτης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News