default-image

Φραστική επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων

Ελλάδα
Φραστική επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φραστική επίθεση μέσα στο χώρο της "Τεχνόπολης" δέχτηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από υποστηρικτές της κατάληψης της βίλας "Αμαλία".

Ο κ. Καμίνης, που επισκέφτηκε ιδιωτικά την "Τεχνόπολη" και την εκδήλωση "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" μαζί με τα δύο του παιδιά, μιλώντας σε συνεργάτες του είπε ότι δέχτηκε τη διαμαρτυρία, αλλά δε δέχεται τέτοια πράγματα να συμβαίνουν μπροστά στην οικογένεια και τα παιδιά του.

Το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει «την απρόκλητη επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και της οικογένειας του, προσθέτοντας ότι «τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν τη δημοκρατική ομαλότητα που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας ειδικά αυτήν τη περίοδο».

«Καλούμε όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις με ενότητα να καταδικάσουν την τυφλή βία», συμπληρώνει το ΠΑΣΟΚ.

«Τα φαινόμενα βίας και ανομίας», αναφέρει με τη σειρά της η ΔΗΜΑΡ, «αποκτούν επικίνδυνες διαστάσεις. Οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους και δεν μπορεί να αποτελούν εστίες ανομίας. Καλούμε κάθε προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη, τα πολιτικά κόμματα, τον πνευματικό κόσμο, την ακαδημαϊκή κοινότητα, να υψώσουμε ένα τοίχος και να πούμε όχι στη βία. Η βία είναι φασισμός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News