default-image

Παραδόθηκε η λίστα με τα 16 μέλη του Δ.Σ.

Ποδόσφαιρο
Παραδόθηκε η λίστα με τα 16 μέλη του Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Σαουδάραβα πρίγκιπα Φεϊζάλ.

Το απόγευμα της Πέμπτης (03/01), όπως ανακοίνωσαν οι «πράσινοι», έγινε συνάντηση των δικηγόρων του «τριφυλλιού» με τους αντίστοιχους του Σαουδάραβα πρίγκιπα και συμφωνήθηκαν κάποιες λεπτομέρειες, ενώ έγινε η παράδοση της σχετικής λίστας με τα 16 ονόματα που θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ της ΠΑΕ όταν τελειώσει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Φεϊζάλ, μέσω της κάλυψης της ΑΜΚ των 28 εκατ. ευρώ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα το ραντεβού μεταξύ των δικηγόρων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και της πλευράς του υποψήφιου επενδυτή κατά τη διάρκεια του οποίου μεταξύ άλλων παραδόθηκε η λίστα με τα ονόματα των 16 μελών που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ μόλις ολοκληρωθεί η κάλυψη του ποσού των € 28 εκατομμυρίων. Στο ραντεβού συζητήθηκαν και όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της αυριανής καθορισμένης συνάντησης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News