default-image

Ευθύνες Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα
Ευθύνες Παπακωνσταντίνου-Βενιζέλου, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε οι πολιτικές ευθύνες για τη συγκάλυψη και μη αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ αλλά ούτε και οι ποινικές ευθύνες των κυρίων Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου μπορούν να κρυφτούν πίσω από επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς, σχολιάζει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

«Η προσπάθεια της μνημονιακής συγκυβέρνησης να περιορίσει τη διαλεύκανση της υπόθεσης Λαγκάρντ στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου εξυπηρετεί το στόχο μιας ελεγχόμενης εκτόνωσης, χωρίς όμως να μπορεί να συγκαλύψει τη διαχρονική ομερτά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για συγκάλυψη της διαφθοράς και διαιώνιση της διαπλοκής μεταξύ οικονομικής ολιγαρχίας και πολιτικής» αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία καταλογίζεται «περίσσιο θράσος» των «εκπροσώπων της διαπλοκής οι οποίοι επιχειρούν να εμφανιστούν ως αρχάγγελοι της κάθαρσης και εγγυητές της σταθερότητας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θα κλείσει τα μάτια μπροστά στην ασυλία της εγχώριας κλεπτοκρατίας που πάει χέρι-χέρι με τη μνημονιακή εξόντωση της κοινωνίας», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News