Ειδήσεις

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΚΑΠΗ του δήμου Φαιστού

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, τις πρώτες μέρες του 2013 η δήμαρχος Φαιστού βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους της 3ης ηλικίας για να τους ευχηθεί μια καλή και δημιουργική χρονιά. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και μοιράστηκαν κομμάτια σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Στο χαιρετισμό της η κ. Πετρακογιώργη ευχήθηκε μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη με υγεία και δημιουργία. Αναφερόμενη στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην εκδήλωση επανέλαβε πως η εμπειρία και η σοφία των χρόνων που κουβαλούν είναι πολύ σημαντική για τους νεότερους και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα βιώματα που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και να τα αξιοποιήσουμε.

Στην ομιλία της η Δήμαρχος, εξήρε την πολύτιμη βοήθεια και φροντίδα που παρέχουν οι εργαζόμενοι της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Φαιστού ιδιαίτερα προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας και ότι παρά τις μειώσεις στους πόρους οι κοινωνικές δομές του Δήμου δεν θα καταργηθούν ούτε θα αναστείλουν την τόσο σημαντική λειτουργία τους αλλά θα συνεχίσουν να παλεύουν με όσες δυνάμεις έχουν, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο πολύτιμες υπηρεσίες.

 Τέλος έκανε μια ευχή  για τη νέα χρονιά αναφερόμενη στους παραβρισκόμενους: « να έχουμε την υγειά μας και να είμαστε του χρόνου εδώ όλοι μαζί, γιατί η παρουσία σας και οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες στη συνέχιση του έργου μας ως Δημοτική Αρχή. Καλή Χρονιά σε όλους».

Να σημειωθεί ότι το τυχερό κομμάτι της πίτας,  που περιείχε το φλουρί κέρδισε ο κ. Πατεράκης Φραγκίσκος ο οποίος παρέλαβε από τη Δήμαρχο δυο τόμους με τους «Αγώνες των Μεσαριτών».

Σχόλια