default-image

Κωνσταντίνου: "Κάποιος δίνει χαρτζιλίκι στον Τσάκα"

Ποδόσφαιρο
Κωνσταντίνου: "Κάποιος δίνει χαρτζιλίκι στον Τσάκα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσπιστος για τις προθέσεις του Πρίγκιπα Φεϊζάλ, όσον αφορά τις υποσχέσεις του για επένδυση στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον Βλάση Τσάκα. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι πλέον στη διοίκηση του τριφυλλιού δεν περιμένουν τίποτα και θα κινηθούν δικαστικά.

«Δεν περιμένουμε τίποτα. Ο ΠΑΟ ξέρει από την πρώτη εμφάνιση του Βλάση Τσάκα τι μπορεί να περιμένει. Ο Τσάκας βγαίνει και κάνει δηλώσεις πάντα γραφικός και κανείς δεν τον πιστεύει. Ό,τι και να έχει πει η πλευρά του δεν έχει γίνει τίποτα. Για αυτό και κάνουμε ΔΣ για να προχωρήσουμε τα θέματα του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχει χρόνος για να τρέξουμε τα θέματα που πρέπει να τρέξουν και να μην υπάρχει πρόβλημα για την ΠΑΕ. Για τους λόγους αυτούς δεν μπορούμε να δώσουμε νέα διορία. Η τελευταία ημέρα είναι η 4η Ιανουαρίου ό,τι και να λένε.

Θα πρέπει ο κ.Τσάκας να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί και ποιος είναι πίσω από αυτόν. Κάποιος δίνει ένα χαρτζιλίκι στον Τσάκα για κάποια έξοδα. Όταν τελειώσει η προθεσμία εγώ θα προσπαθήσω να μάθω ποιος είναι πίσω από τον Τσάκα. Εάν είχε κάνει στη ΣΤ και είχε δώσει την επιταγή θα υπήρχε ένα θετικό στοιχείο. Για τους λόγους αυτούς είμαι δύσπιστος.

Είναι ένα μεγάλο κομμάτι συζήτησης και για να είμαστε ειλικρινείς το περιμέναμε. Ο Πρίγκιπας θα μπορούσε μόνος από τη Ντελόιτ να είχε στα χέρια του στα στοιχεία της ΠΑΕ, λόγω των σχέσεων που υπάρχουν με την εταιρεία. Είναι δικαιολογίες που περιμέναμε να πει ο Τσάκας. Τα μεγάλα ντιλ δεν στήνονται έτσι. Γιατί δεν καταθέτει την επιταγή. Ο Σαββίδης έτσι έκανε. Όχι να μην περιμένετε τίποτα. Αύριο θα γίνει η ΑΜΚ και μετά θα πορευτεί με το δικό του πρόγραμμα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News