Ειδήσεις

Το σαββατοκύριακο χειρουργείται ο Κ. Μητσοτάκης

Πιθανότατα το ερχόμενο σαββατοκύριακο εκτιμούν οι γιατροί ότι θα μπορέσουν να παρέμβουν χειρουργικά για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με το κάταγμα ισχίου που υπέστη ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χθες, έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι του στο Ακρωτήρι Χανίων.

Οι θεράποντες ιατροί του κ. Μητσοτάκη θα πρέπει πρώτα να τροποποιήσουν την ειδική φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο ασθενής με αντιπηκτικά και έπειτα να προχωρήσουν στην επέμβαση.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα χθες το βράδυ, έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι του, στο Ακρωτήρι Χανίων, κατά το οποίο υπέστη κάταγμα ισχίου.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε φτάσει στα Χανιά, για την περίοδο των εορτών, μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, προερχόμενος από την Αθήνα, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του. Καθώς βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του γλίστρησε και έπεσε. Αρχικά μεταφέρθηκε άμεσα στην κλινική Γαβριλάκη στα Χανιά, όπου και διαπιστώθηκε κάταγμα στο ισχίο. Αν και ο τραυματισμός δε θεωρήθηκε ιδιαίτερα σοβαρός, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στην Αθήνα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Αργά χθες το βράδυ εισήχθη στο νοσοκομείο "Υγεία" όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ο 94χρονος πρώην πρωθυπουργός αναμενόταν να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση.

«Είναι μια απλή επέμβαση, καθόλου δύσκολη, απλώς κρίθηκε σκόπιμο να μην την κάνει ο κ. Μητσοτάκης στα Χανιά αλλά να πάει στην Αθήνα», δήλωσε χθες το βράδυ στα "Νέα" ο Στέλιος Νικηφοράκης, πρώην βουλευτής και στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη.

Σχόλια