default-image

"Ο Παπανδρέου επέλεγε τους υπουργούς του"

Ελλάδα
"Ο Παπανδρέου επέλεγε τους υπουργούς του"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιχμές εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου άφησε μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση ο Θεόδωρος  Πάγκαλος. "Λέει ότι δεν ήξερε, αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει, γιατί εκείνος επέλεγε τους υπουργούς του", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι πολιτικές ευθύνες έχουν όλοι όσοι χειρίστηκαν την υπόθεση και θα κριθούν από τον πολιτικό τους χώρο, υπογραμμίζοντας ότι το ζήτημα των χειρισμών των κ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου θα τεθεί και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. 

Για τον  Γ. Παπακωνσταντίνου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε ότι "ο υπουργός ο οποίος πήρε στα χέρια του τη λίστα έπρεπε να πάει στον πρωθυπουργό και να του δηλώσει ότι θα παραιτηθεί εάν δεν του επιτραπεί να ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο της Βουλής και τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου".  

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι θα έπρεπε να ελεγχθούν τα πρόσωπα που εμφανίζονται στη λίστα με τις υψηλότερες καταθέσεις, ώστε να διαπιστωθεί εάν τα χρήματα αυτά δικαιολογούνται από την εργασία τους.

«Νομίζω ότι θα πάμε σε δίκη και νομίζω ότι γι' αυτά θα αποδειχθεί αν ο κ. Παπακωνσταντίνου το έκανε ή δεν το έκανε. Αν δεν το έκανε, πρέπει να μας πει ποιος το έκανε», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News