Ειδήσεις

Στο ΚΑΠΗ Βαμβακόπουλου ο δήμαρχος Χανίων

Το ανακαινισμένο ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων, στο Βαμβακόπουλο - όπου πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η προσθήκη 150 τ.μ. επιπλέον για την πιο εύρυθμη λειτουργία του -  επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά, με τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Στον κ. Δήμαρχο, ο οποίος συνοδευόταν από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους,  έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα μέλη της χορωδίας του εν λόγω ΚΑΠΗ,  υπό την συνοδεία του μουσικού κ. Δουλγεράκη.

Ο κ. Σκουλάκης για μία ακόμη φορά τόνισε ότι «ο Δήμος Χανίων, παρά την  δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα βρίσκεται πάντα κοντά στους ηλικιωμένους,  καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για συνεχή αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στα ΚΑΠΗ του Δήμου».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Χρύσα Χαριτάκη - Μακράκη, αναφέρθηκε στις ποικίλες δραστηριότητες που υλοποιούνται σε όλα τα ΚΑΠΗ, και τα μαθήματα χορωδίας, γυμναστικής, χορού και θεάτρου που προσφέρονται στα μέλη τους.

Σημειώνεται τέλος, ότι τον Δήμαρχο Χανίων, υποδέχτηκε  στο ΚΑΠΗ Βαμβακόπουλου εκ μέρους των μελών του ο κ. Βαρδής Μανιμανάκης, με την ακόλουθη μαντινάδα: «Σκουλάκη το ΚΑΠΗ αυτό, σου εύχεται να ζήσει και έργα μεγαλόπνοα εις τα Χανιά να αφήσεις».

Σχόλια