default-image

Νέα προθεσμία για τον ειδικό φρουρό-Αρνείται την απόπειρα

Κρήτη
Νέα προθεσμία για τον ειδικό φρουρό-Αρνείται την απόπειρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Να εξεταστούν νέα στοιχεία πριν την απολογία του ζητά μέσω του συνηγόρου του, ο  ειδικός φρουρός ο οποίος μέσω του συνηγόρου του αρνείται σθεναρά την κατηγορία της απόπειρας βιασμού σε βάρος της 27χρονης κοινωνικής λειτουργού.

Ο 29χρονος εμφανίζεται συντετριμμένος και μετανιωμένος για τον ξυλοδαρμό της 27χρονης τον οποίο ομολογεί και αποδίδει στην υπερκατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είχε γνωρίσει το προηγούμενο διάστημα την παθούσα, η οποία του άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, πριν η αντιπαράθεση τους καταλήξει στον ξυλοδαρμό.

"Δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της 27χρονης, ούτε ενδείξεις που να πιστοποιούν μέσω της ιατροδικαστικής εξέτασης την απόπειρα βιασμού που καταγγέλλει η νεαρή κοινωνική λειτουργός" υπογραμμίζει μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV ο δικηγόρος του ειδικού φρουρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο ίδιος έχει ζητεί να εξεταστούν και δείγματα γενετικού υλικού τα οποία κατά τον ίδιο αποδεικνύουν την προϋπάρχουσα γνωριμία, αποδίδοντας σε σκοπιμότητα την κατηγορηματική άρνηση της.

Ο 29χρονος ζήτησε σήμερα και έλαβε νέα προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα απολογηθεί στον ανακριτή για απόπειρα βιασμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη οικιακής ειρήνης και μέθη

Υπενθυμίζεται ότι ο ειδικός φρουρός κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε κοινωνική λειτουργό μέσα στο σπίτι της, στο Ρέθυμνο, με σκοπό το βιασμό. Ο ειδικός φρουρός όταν το επεισόδιο έγινε αντιληπτό κατάφερε να διαφύγει, για να συλληφθεί όμως αργότερα ,όταν προκάλεσε ατύχημα πέφτοντας σε κολώνα με το αυτοκίνητο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News