default-image

Σκέψεις για Ομπράντοβιτς στην Εθνική Ελλάδας

Μπάσκετ
Σκέψεις για Ομπράντοβιτς στην Εθνική Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επόμενη… μέρα στην Εθνική Ελλάδας έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν οι επικεφαλής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και σύμφωνα με την «Real Sports» στο τραπέζι έχει… πέσει το όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η αποτυχία της Εθνικής να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έχει φέρει… ζυμώσεις στα υψηλά κλιμάκια της Ομοσπονδίας και η παραμονή του Ηλία Ζούρου δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από την στιγμή που υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για τον Ομοσπονδιακό προπονητή.

Όπως αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα, έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα για την διαδοχή και μεταξύ αυτών, ουσιαστικά στην κορυφή της λίστας είναι το όνομα του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από μία πετυχημένη περίοδο από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο «Ζοτς» έχει αναφέρει πως πρώτος του στόχος είναι να μείνει εκτός πάγκων για έναν χρόνο, προκειμένου να ξεκουραστεί, ωστόσο, στην ΕΟΚ σκέφτονται να του χτυπήσουν την… πόρτα, μια και μία δουλειά σε εθνική ομάδα δεν έχει την καθημερινή τριβή όπως σε έναν σύλλογο που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βέβαια, η συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται στο αρχικό… στάδιο της αξιολόγησης και υπάρχουν πολλοί παράμετροι τους οποίους θα πρέπει να λάβει υπόψη η Ομοσπονδία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News