default-image

Στο επίκεντρο της ΕΛ.ΑΣ το αυτοκίνητο των ληστών

Κρήτη
Στο επίκεντρο της ΕΛ.ΑΣ το αυτοκίνητο των ληστών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες της ληστείας σε εργαστήριο χρυσοχοΐας στο Ηράκλειο εξετάζεται από την σήμανση αναζητώντας. Ήταν σταθμευμένο σε ένα στενό κοντά στο τόπο της ληστείας ωστόσο τελικά οι δύο ληστές δεν το χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν αφού τα σχέδια τους δεν ευοδώθηκαν. Εισέβαλαν λίγο πριν τις 10 το πρωί στο εργαστήριο χρυσοχοίας στην οδό Μονής Αρετίου κοντά στην Λ. Δημοκρατίας την ώρα που μέσα ήταν ο ιδιοκτήτης και ένας πελάτης και αφού τους χτύπησαν με ένα όπλο που κατά τις πρώτες πληροφορίες αποδείχτηκε ψεύτικο απέσπασαν κοσμήματα και επιχείρησαν να τραπούν σε φυγή.

Ο ένας από τους δύο ακινητοποιήθηκε επί τόπου από γείτονες που  ενώ ακολούθησε καταδίωξη της αστυνομίας αναζητώντας τα ίχνη του δεύτερου δράστη ο οποίος μάλιστα χτύπησε με ένα κράνος που φορούσε για να καλύψει τον πρόσωπο του έναν από τους περιοίκους που προσπάθησε να τον ακολουθήσει.

Κατά την φυγή τα κλοπιμαία κατέληξαν στο πεζοδρόμιο . Ελαφρά έχουν τραυματιστεί ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου και ο πελάτης που μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News