default-image

'Εξι πνιγμοί σε ένα 24ωρο!

Ελλάδα
'Εξι πνιγμοί σε ένα 24ωρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ προκαλούν οι πνιγμοί έξι ανθρώπων σε Σαντορίνη, Ιεράπετρα, Βουλιαγμένη και Αίγινα.

Τρία πτώματα βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από η Λιμενική Αρχή Θήρας στην παραλία «Τσεκούρα».

Άμεσα προσωπικό της Λιμενικής Αρχής μετέβη στο σημείο όπου εντόπισε τις τρεις σορούς, ενώ μετά από έρευνα της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής, με την συνδρομή ιδιώτη δύτη, εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 8 μέτρων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Αφού περισυνελέγησαν οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Θήρας όπου αναγνωρίσθηκαν και πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 56 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 55 ετών αντίστοιχα.

Από περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η 55χρονη επρόκειτο να ταξιδέψει το απόγευμα της Τετάρτης με πλοίο για Πειραιά και οι άλλοι δύο προαναφερόμενοι την συνόδευαν στο λιμάνι με το Ι.Χ.Ε. όχημα του 56χρονου.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης και από τη θαλάσσια περιοχή όρμου Ιεράπετρας, ένας 74χρονος. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο Κ.Υ. Ιεράπετρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο ΠΑ.ΓΝ.Η. για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, χθες το απόγευμα, από τη θαλάσσια περιοχή Λαγονησίου, ένας 83χρονος. Ο ηλικιωμένος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε στην περιοχή παραλίας «ΠΕΥΚΑΚΙΑ» Αίγινας, ένας 81χρονος, ο οποίος διεκομίσθη στο Κ.Υ. Αίγινας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αίγινας.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News