default-image

Βόμβα έσκασε στα χέρια κρητικού επιχειρηματία

Κρήτη
Βόμβα έσκασε στα χέρια κρητικού επιχειρηματία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τραύματα στη μέση και την κοιλιά νοσηλεύται στον "Ερυθρό Σταυρό" ο γνωστός κρητικός επιχειρηματίας Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί από έκρηξη παγιδευμένου δέματος στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη.

Ο 40χρονος άνοιξε ανυποψίαστος, λίγο πριν από τις 11:00 το παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα στο διαμέρισμά του στην Οδό Ήρας στην Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δέμα το οποίο περιείχε μια γλάστρα, προοριζόταν για τον ίδιο. Παρέλαβε το δέμα-βόμβα από έναν άνδρα ηλικίας τουλάχιστον 55 ετών, ενώ σε σημείωμα πάνω στο πακέτο έγραφε: "Από έναν παλιό σου φίλο".

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε "'άκουσα τον θόρυβο, κατέβηκα αμέσως κάτω και είδα τον άνθρωπο πεσμένο κάτω μέσα στα αίματα. Φώναζε βοήθεια. Ειδοποίησα την αστυνομία και πήγα κοντά του. Του έδωσα λίγο νερό και έμεινα μαζί του μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο".

Το χτύπημα σύμφωνα με τους αστυνομικούς έχει ποινικό και όχι τρομοκρατικό άρωμα, ωστόσο πρόκειται για δέμα με περίτεχνη κατασκευή.

Ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, είναι πατέρας ενός μικρού αγοριού, και έχει το ξενοδοχείο Μarmin Bay στην Ελούντα

Από το Ασκληπιείο όπουτ αρχηκά μεταφέρθηκε  εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση για τον τραυματία:

«Σήμερα 15-6-2012 και ώρα 10:45 π.μ. προσεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας άνδρας ηλικίας 40 ετών, ο οποίος σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας τραυματίστηκε κατόπιν ενεργοποίησης εκρηκτικού μηχανισμού.

Στον τραυματία παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και κατά τον διαγνωστικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι φέρει μεταλλικά θραύσματα στην κοιλιακή χώρα και στην οσφυϊκή μοίρα, καθώς και κάταγμα στο μηριαίο οστό του δεξιού κάτω άκρου.

Επειδή, κατά τον έλεγχο διαγνώσθηκε και τραυματισμός των μηριαίων αρτηριών, ο άνδρας διακομίσθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο του ΕΣΥ που διαθέτει αγγειοχειρουργικό τμήμα για περαιτέρω αντιμετώπιση».

πηγή:newsit.gr, ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News