Διαψεύδει ο πρώην αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης συνάντηση με Μπακογιάννη

Διαψεύδει ο πρώην αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης συνάντηση με Μπακογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τηλεφώνημά του στους συντάκτες διέψευσε αυτή τη συνάντηση

Συνάντηση Ντόρας Μπακογιάννη και Πέτρου Ινιωτάκη, με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τον δημαρχιακό θώκο του Ηρακλείου, αποκάλυψε με ανάρτησή του το neakriti.gr, ρίχνοντας φως σε διάφορες συγκεχυμένες πληροφορίες, που εν είδει διαρροής αποκάλυπταν μια δήθεν ξαφνική μετάβαση του πρώην αντιδημάρχου στην Αθήνα.

Είχε προηγηθεί βεβαίως διαρροή προς φίλια μέσα του, από τον πρώην αντιδήμαρχο, που ανέφερε ότι βολιδοσκοπούσε τη Ν.Δ. για ένα ενδεχόμενο συνεργασίας για τον Δήμο Ηρακλείου.

Από νωρίς χθες το πρωί υπήρχαν διαρροές ότι ο Ινιωτάκης είναι στην Αθήνα, συνδιαλεγόμενος με πρόσωπο της Ν.Δ. που είναι αρκετά ψηλά! Έγραφαν τα φίλια μέσα του αντιδημάρχου ότι «και αν είναι έκπληξη της Ν.Δ. ο Ινιωτάκης;» ή «γιατί πήγε στην Αθήνα ο Π. Ινιωτάκης;».

Η συνάντηση που αποκαλύπτεται έγινε με την κ. Μπακογιάννη στο γραφείο της, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η συνάντηση προκάλεσε ενδιαφέρον, αφού αυτήν την περίοδο οι δημοτικές και πολίτικες ζυμώσεις πάνε κι έρχονται.

Στο μεταξύ, ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Ινιωτάκης, πολλές ώρες μετά την ανάρτηση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ για τη συνάντηση του ίδιου με την κ. Μπακογιάννη, θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Με τηλεφώνημά του στους συντάκτες διέψευσε αυτή τη συνάντηση, τονίζοντας πως έχει δει μόνο μία φορά στη ζωή του την κ. Μπακογιάννη και αυτή σε μια κοινωνική εκδήλωση πέρυσι το καλοκαίρι στο Ηράκλειο. Θα έστελνε μάλιστα και επιστολή.

Ωστόσο, το neakriti.gr επιμένει στην αξιοπιστία των πηγών του, ότι η συνάντηση με πολιτικό περιεχόμενο μεταξύ των δύο πολιτικών υπήρξε στην Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News