default-image

Ρέθυμνο: Τρεις άνδρες στα χέρια της Αστυνομίας για ναρκωτικά

Κρήτη
Ρέθυμνο: Τρεις άνδρες στα χέρια της Αστυνομίας για ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε δύο ημεδαπούς ηλικίας 21 και 23 ετών και σε έναν 21χρονο αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν σήμερα στο Ρέθυμνο, ενώ η αστυνομία κατάσχεσε 100 γραμμάρια κάνναβης.  

Ειδικότερα, οι άνδρες συνελήφθησαν το μεσημέρι, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας διενήργησαν έρευνα στην οικία του 23χρονου ημεδαπού όπου κατά τη διάρκεια αυτής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 99 γραμμάρια κάνναβης.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανακρίσεις, προέκυψε να εμπλέκονται στη εν λόγω υπόθεση και οι δύο 21χρονοι.   

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News