default-image

Έκανε «φτερά» αυτοκίνητο με ένα... μικρό θησαυρό

Κρήτη
Έκανε «φτερά» αυτοκίνητο με ένα... μικρό θησαυρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προ τετελεσμένων γεγονότων ήρθε το πρωί της Τετάρτης ένας άντρας στο Ηράκλειο που έψαχνε το αυτοκίνητό του, αλλά αυτό… δεν ήταν πουθενά.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα όταν κάποιος ή κάποιοι επιτήδειοι έκλεψαν το αυτοκίνητο επί της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου. Ένα όχημα που, σύμφωνα με καταγγελία στο neakriti.gr, περιείχε ένα… μικρό θησαυρό!

Ο άντρας σηκώθηκε στις 7 το πρωί για να πάει στη δουλειά του, όμως αυτό που αντίκρυσε ήταν μόνο γυαλιά, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, όσα βρίσκονταν μέσα στο όχημα και έκαναν «φτερά» ήταν μεγάλης αξίας. Συγκεκριμένα, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης και βιβλιάρια τράπεζας ήταν μερικά από τα σημαντικά έγγραφα που είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης μέσα. Παράλληλα, είχε τα εργαλεία της δουλειάς του αξίας 2 χιλιάδων ευρώ. Τέλος, στο πίσω κάθισμα υπήρχαν δύο παιδικά καθίσματα για τα παιδιά του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Αστυνομία ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή. Το αυτοκίνητο είναι μάρκας TOYOTA, όπως και το εικονιζόμενο, και ο αριθμός πινακίδας ΗΡΜ 9768.

Όποιος γνωρίζει κάτι, μπορεί να επικοινωνήσει με την αστυνομία αφού η κλοπή έχει δηλωθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News