Τροχαίο με εκτροπή και ανατροπή αναστάτωσε το Γάζι

Κρήτη
Τροχαίο με εκτροπή και ανατροπή αναστάτωσε το Γάζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο ατύχημα μετά από εκτροπή και ανατροπή οχήματος αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή του Γαζίου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το αυτοκίνητο κινούνταν στην εθνική οδό στο ρεύμα από Γάζι προς Ηράκλειο. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εξετράπη της πορείας του, αναποδογύρισε ενώ ταυτόχρονα έκανε περιστροφές. Αυτά περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα εκείνη τη στιγμή και επικοινώνησαν με το neakriti.gr.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ. Διασώστες αλλά και μονάδα του Χαμόγελου του Παιδιού, η Τροχαία αλλά και μονάδα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ηρακλείου έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου καθώς οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκλωβισμό.

Τελικά, το ΕΚΑΒ παρέλαβε την 52χρονη οδηγό του αυτοκινήτου σε καλή κατάσταση για να την μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ασθενοφόρο του Χαμόγελου του Παιδιού επεμβαίνει σε κάθε είδους περιστατικά, όχι μόνο σε όσα εμπλέκονται ανήλικα παιδιά. Επιπλέον, η Πυροσβεστική προέβη μόνο σε πλύση οδοστρώματος καθώς δε χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός της οδηγού.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News