Τα μαγευτικά τοπία όπου μπορούν να παντρευτούν τουρίστες

Κρήτη
Τα μαγευτικά τοπία όπου μπορούν να παντρευτούν τουρίστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαγευτικά τοπία της Κρήτης μπαίνουν στο χάρτη του γαμήλιου τουρισμού καθώς επιτρέπεται πλέον και με την βούλα η τέλεση πολιτικών γάμων και εκτός δημαρχείων.

Τουριστικοί δήμοι βάζουν τα δυνατά τους στον όλο σχεδιασμό του γαμήλιου τουρισμού ο οποίος κερδίζει ολοένα έδαφος στη χώρα μας.

Επιλέγουν γάμο δίπλα στη θάλασσα και τη λίμνη

Βρετανοί, Αμερικάνοι και Ασιάτες που έρχονται στο νησί μας για να πραγματοποιήσουν τον πολιτικό γάμο τους σε δημαρχεία και εντυπωσιακές τελετές με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους σε πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού, θα μπορούν πλέον να επιλέξουν διάφορα σημεία δίπλα στο κύμα ακόμη και πανοραμικά τοπία στη λίμνη του Αγίου Νικολάου. Στον συγκεκριμένο Δήμο, όπου τελούνται περίπου 400 πολιτικοί γάμοι τη τουριστική σεζόν, πρόκειται να αναβαθμιστούν χώροι στη λίμνη ενώ νέος χώρος σχεδιάζεται και σε πανοραμικό σημείο της λίμνης…

Ήδη, τουριστικοί δήμοι βάζουν στο μικροσκόπιο πανέμορφα τοπία με φόντο το γαλάζιο αλλά και πολιτιστικά μνημεία. 

Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία ικανοποιεί τις επιθυμίες εκατοντάδων ζευγαριών από το εξωτερικό που ταξιδεύουν στο τουριστικό θέρετρο της καρδιάς τους για να υλοποιήσουν το όνειρο τους. Να παντρευτούν μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς άγχος και με τα λιγότερα έξοδα.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι κοινόχρηστοι χώροι για την τέλεση πολιτικών γάμων στον Δήμο Χερσονήσου, όπου τελούνται περισσότεροι από 200 πολιτικοί γάμοι τουριστών κάθε καλοκαίρι.

Ρεπορτάζ : Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News