default-image

Τελείωσαν: Υπογράφουν το διαζύγιο τους Σκορδά - Λιάγκας

Life
Τελείωσαν: Υπογράφουν το διαζύγιο τους Σκορδά - Λιάγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενάμιση χρόνο μετά την υποβολή της αίτησης διαζυγίου, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά υπογράφουν το διαζύγιό τους.

Τον Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι μίλησε για τον χωρισμό του με μια λιτή ανακοίνωση.

Στις 12 Μαρτίου, ενάμιση χρόνο μετά, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, όπως ανέφεραν σήμερα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» οι δύο παρουσιαστές, θα βάλουν και τις υπογραφές.

Τα δικηγορικά γραφεία που εκπροσωπούν τους δύο παρουσιαστές είναι αυτό του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φλωρίδη και η δικηγορική εταιρεία Απόστολος Καραγιάννης και συνεργάτες που δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο κ. Φλωρίδης είναι θείος της Φαίης, ενώ ο κ. Καραγιάννης είναι φίλος του Γιώργου.

Κατά την εκπομπή, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει το διαζύγιό του σε οικεία του πρόσωπα αφού το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Έτσι, στις 12 Μαρτίου οι πληρεξούσιοι δικηγόροι θα βάλουν απλά μια υπογραφή προκειμένου να επικυρωθεί η συναινετική αίτηση αλλά και τα όσα έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Στην εν λόγω αίτηση δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο προς διευθέτηση, αφού δεν είχαν κοινούς λογαριασμούς, ενώ τα ακίνητα που διαθέτουν τα έχουν μοιράσει κατά τέτοιον τρόπο ώστε να μην διαταραχθεί η ηρεμία των παιδιών τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News