default-image

Στην Κρήτη ο Υπουργός Οικονομικών

Κρήτη
Στην Κρήτη ο Υπουργός Οικονομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται ότι θα έχει η επικείμενη επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Ηράκλειο μεθαύριο Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Αφενός γιατί ασχολείται με τα οικονομικά της χώρας, που κακά τα ψέματα αυτά καίνε τον κόσμο, και αφετέρου γιατί δεν πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις, οπότε θα έχει να απαντήσει σε συσσωρευμένο όγκο ερωτήσεων και αιτημάτων.

Ο λόγος της καθόδου του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Ηράκλειο είναι διπλός, αφού έρχεται α) ως κεντρικός ομιλητής σε κοινή εκδήλωση των τριών Επιμελητηρίων (Εμπορικό, Οικονομικό και Τεχνικό) στο Ηράκλειο και β) ως επίσημος προσκεκλημένος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ για την ετήσια συνεστίαση στήριξης της οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο/Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Ανατολικής Κρήτης οργανώνουν εκδήλωση με θέμα "Έξοδος και ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο", με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα "Μίνως" του ξενοδοχείου "Aquila Atlantis". Στη συνέχεια, στις 10 το βράδυ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει στο κέντρο "Έπαυλη", στους Μαλάδες, συνεστίαση, με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Γιάννη Παξιμαδάκη. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Προσκλήσεις διανέμονται από τα γραφεία του κόμματος, στην οδό Μάχης Κρήτης αρ. 3, στον πρώτο όροφο (πάνω από τα ΚΤΕΛ Μεσαράς), καθημερινά έως τις 3 μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News