Χαντί: Χαίρομαι για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Χαντί: Χαίρομαι για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το προβάδισμα του Άρη στην κούρσα του πρωταθλήματος της Football League μίλησε ο  Άγγελος Χαντί, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει μέταλλο και ποιότητα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Χαντί :

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Έπαιξαν πολλά ρόλο. Πρώτα απ' όλα οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Ήξερα από την αρχή που ήρθα. Σιγά σιγά παίζουμε και πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για το +8 από τον ΟΦΗ: «Νομίζω ότι η διαφορά και τ' αποτελέσματα δίνουν ψυχολογία. Αυτή η διαφορά δεν χτίστηκε καθόλου τυχαία. Υπάρχουν ομάδες που δεν παίρνουν παιχνίδια στο 90΄ επειδή το παρατούν. Ο Άρης έχει μέταλλο και όλα είναι δουλεμένα».

Για το ότι ο Άρης κρατάει πολύ την μπάλα: «Σίγουρα. Παίζει ρόλο ότι κρατάμε πολύ καλά την μπάλα. Και στο προηγούμενο ματς με τον Πανσερραϊκό και με την Καρδίτσα, είχαμε πολύ υψηλά ποσοστά κατοχής. Είναι εντολή προπονητή αυτή, να κρατάμε την μπάλα στην κατοχή μας. Ο Άρης έχει πολύ ποιοτική ομάδα και αυτό παίζει και τον ρόλο του».

Για τις πολλές ευκαιρίες: «Είναι σημαντικό να παράγεις ευκαιρίες. Μας ακύρωσαν και ένα κανονικό γκολ που παίζει τον ρόλο του. Το θέλουμε το πιο εύκολο γκολ και πιστεύω θα έρθει σιγά σιγά».

Για το αν ψάχνει το γκολ: «Σίγουρα το ψάχνω, γιατί μου αρέσει ν σκοράρω, όπως αρέσει σε κάθε παίκτη που παίζει στην επίθεση. Το μόνο που με νοιάζει όμως τώρα, είναι η ομάδα να παίρνει τη νίκη και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το ντεμπούτο του: «Ήμουν τελείως εκτός κλίματος. Παίζει ρόλο ότι είχα κάνει 2 προπονήσεις, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για μένα, καθώς ήρθα να βοηθήσω την ομάδα. Εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω και όσο μπορώ να βοηθάω την ομάδα και η ομάδα εμένα. Ο Άρης χτίζει διαφορά με προσήλωση στον στόχο του και ταπεινότητα. Αν δείξει χαλαρότητα η ομάδα θα τρέχει στο τέλος. Θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει έτσι, γιατί η Β΄ Εθνική είναι περίεργη κατηγορία. Οι αντίπαλοι παίζουν πολύ κλειστά και κάποιες φορές υποφέρεις για να σκοράρεις. Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά».

Για την κλήση του στην Εθνική Ιορδανίας: «Παίζει μεγάλο ρόλο για μένα, διότι όταν φοράς το εθνόσημο είναι μεγάλο κίνητρο. Θα λείψω 10 μέρες τον Μάρτιο. Από την μία χαίρομαι, αλλά δεν θέλω από την άλλη να λείψω και από τον Άρη. Αλλά η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και βάθος στο ρόστερ της. Είναι πρόκληση για μένα η εθνική».

Ερωτηθείς για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Εκεί μου αρέσει να παίζω και εκεί μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Ο Άρη έχει παιδιά που κάνουν πολύ καλή δουλειά στην πτέρυγα».

Για την Παναχαϊκή τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα: «Απ' ότι φαίνεται αυτές οι τρεις έχουν ξεχωρίσει. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι. Τις κοιτάμε με σεβασμό όλες τις ομάδες, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και μας νοιάζει τι κάνουμε εμείς».

Για τους στόχους του: «Το μόνο που με νοιάζει αυτή την στιγμή, είναι να πάρει η ομάδα μαθηματικά την άνοδο».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό: «Είναι σημαντικό το παιχνίδι την Κυριακή. Πρέπει να κερδίσουμε πρώτα τον Αιγινιακό και μετά βλέπουμε. Το ματς στο Γεντί Κουλέ θα είναι πολύ σημαντικό και από πλευράς βαθμολογίας και για το γόητρο».

Για τα προβλήματα του ΟΦΗ: «Τα έζησα τα προβλήματα σε μεγάλο βαθμό. Τα παιδιά που μείνανε έδειξαν μεγάλο ζήλο και έφεραν την ομάδα στο σημείο που είναι τώρα. Χαίρομαι για τον ΟΦΗ, είναι μία ομάδα που έπαιξα 2,5 χρόνια και του εύχομαι καλή επιτυχία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News