Επιστρέφει ο Ανάκογλου στον Άρη

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφει ο Ανάκογλου στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφανής ήταν η ικανοποίηση των ανθρώπων του Άρη, καθώς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα είδαν τον μέχρι πρότινος τραυματία, Δημήτρη Ανάκογλου να αγωνίζεται κανονικά στο φιλικό με την Κ-19.

Ο κεντρικός χαφ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο οποίος τις αρχές του περασμένου Απρίλη υπέστη ρήξη χιαστών συμμετείχε κανονικά στο σημερινό φιλικό, δείχνοντας έτσι ότι σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να βοηθήσει εμπράκτως την ομάδα του, στη προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή στα σαλόνια της Super League.

«Είναι κοντά ένας μήνας που κάνω προπόνηση με την ομάδα. Όλα είναι καλά μέχρι στιγμής, το πόδι το νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση. Συνεχίζω με τον Παναγιώτη τον Μπουτοβίνο να κάνω έξτρα γυμναστική γιατί δεν μπορώ να το αφήσω. Από το σημερινό φιλικό, νομίζω ότι είναι ένα καλό τεστ, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά να πάρουμε ένα ρυθμό.

Θα κρατήσουμε το ότι "ξεμπουκώνουμε" σιγά-σιγά, γιατί όση προπόνηση και να κάνεις μόνος σου, αν δεν πάρεις λεπτά σε παιχνίδι, δεν έχει καμία σχέση. Ήταν καλό για όλους μας. Θα κρατήσουμε την διάθεση.

Όταν κάνεις προπόνηση και ξέρουν και οι συμπαίκτες σου ότι προέρχεσαι από 10 μήνες τραυματισμό, έχεις την επιλογή να μην βάλεις τα πόδια σου πολύ δυνατά. θα προφυλαχθείς. Το παιχνίδι σε αυτό βοηθάει, θα έρθουν επάνω σου πιο δυνατά και θα σου φύγουν τις όποιες φοβίες αντιμετωπίζεις», ανέφερε ο Δημήτρης Ανάκογλου μετά το το τέλος του αγώνα, δείχνοντας χαρούμενος για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Το παιχνίδι παρακολούθησε από κοντά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης ενώ στο φιλικό αυτό ματς ο προπονητής του Άρη έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News