Τροχαίο - Πόρσε: Ξεκίνησε η δίκη, που είπε όχι η οικογένεια;

Τροχαίο - Πόρσε: Ξεκίνησε η δίκη, που είπε όχι η οικογένεια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών συζητήθηκε η αγωγή του Υπάτιου Πατμανόγλου κατά της οικογένειας Βακάκη, του πατέρα εκείνου, που πριν από ένα χρόνο έχασε τη σύζυγο και το παιδί του στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, με τον οδηγό, Γιώργο Βακάκη, αλλά και το συνοδηγό του έτερου οχήματος που «καρφώθηκε» πάνω στο σταθμευμένο όχημα της οικογένειας Πατμανόγλου, να είναι επίσης νεκροί.

Στη σημερινή συζήτηση στο Πρωτοδικείο, παρών ήταν Υπάτιος Πατμάνογλου ο οποίος αξιώνει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ και 1,3 εκατομμύρια ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς.

Η οικογένεια Βακάκη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ η ασφαλιστική εταιρία παραστάθηκε δια δικηγόρου.

Η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολογήσε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, πρόταση που η οικογένεια δεν αποδέχτηκε αξιώνοντας συνολικά ποσά ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατάθεση του ξαδέρφου της Αποστολίας

«Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Τα αδέλφια ήταν ενωμένα. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπατιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα. Ερχόντουσαν στην Αθήνα όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειες τους.

Ο Υπατιος μετά το δυστύχημα δε μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δε νομίζω να τα καταφέρει», κατέθεσε ο ξάδελφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου στο δικαστήριο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ

Οι εικόνες από το τροχαίο που συγκλόνισε τη χώρα:

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News