Ο πατέρας της Κρητικιάς αθλήτριας μιλά για το ατύχημα της-vd

Life
Ο πατέρας της Κρητικιάς αθλήτριας μιλά για το ατύχημα της-vd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το ατύχημα που είχε στον πάγο η αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Γκαμπριέλα Παπαδάκη, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μίλησε ο πατέρας της.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη αθλήτρια- με Ελληνα πατέρα και Γαλλίδα μητέρα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα κατά την διάρκεια τους προγράμματος της, καθώς της λύθηκε το κουστούμι της.

Πάρα ταύτα και παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Γκαμπριέλα Παπαδάκη λειτούργησε εντελώς επαγγελματικά και δεν άφησε ένα ατυχές περιστατικό να τη λυγίσει.

Με άψογη αφοσίωση στην προσπάθεια της συνέχισε και τελικά κατάφερε να κατακτήσει και το ασημένιο μετάλλιο καταδεικνύοντας το γεγονός πως η προσήλωση στο στόχο οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

Στο πλευρό της, λοιπόν, μετά το ατύχημα βρέθηκε ο πατέρας της, ο οποίος μίλησε στο USA Today:

«Αυτό το ατύχημα δεν θα τη λυγίσει. Είναι πολύ σκληρή και έχει δουλέψει πάρα πολύ. Περιμένετε και θα δείτε τι θα παρουσιάσει στη συνέχεια. Είμαι υπερήφανος για την ίδια, ειδικά σήμερα».

Στο πλευρό της, η Γκαμπριέλα έχει και τους φίλους της, η οποίοι δήλωσαν πως την στηρίζουν μέσω του Facebook.

Εκτός από τον πατέρα της, στο πλευρό της Γκαμπριέλα βρέθηκαν και φίλοι της που μέσω των social media εξέφρασαν τη στήριξή τους.

Πάντως αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως μετά το σέξι ατύχημα, οι διοργανωτές συνέχισαν να δείχνουν πλάνα με την Γκαμπιέλα Παπαδάκη και το άλυτο κουστούμι σε replay.

Οι διοργανωτές μάλιστα απάντησαν στο γιατί το εκαναν αυτό λέγοντας ότι  «καλύπτουμε όλες τις εμφανίσεις και το ίδιο κάναμε και σε αυτή την περίπτωση με τα replay όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παπαδάκη».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News