Ξέφρενα πάρτι μέχρι το πρωί στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Ξέφρενα πάρτι μέχρι το πρωί στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμέσως μετά τη λήξη της μεγάλης παρέλασης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, χιλιάδες κόσμου έσπευσαν στην παραλία του Ρεθύμνου για την καύση του... κουκουλιού της πεταλούδας βασίλισσας του καρναβαλιού.

Ο δήμαρχος του μητροπολιτικού δήμου ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες εν μέσω πυρουεχνημάτων και ακολούθησε συναυλία σε latin ρυθμούς!

Ο ανοιξιάτικος καιρός οδήγησε όλους στην παραλία και την προκυμαία χαρίζοντας ειδυλλιακές εικόνες στην καρδιά του χειμώνα! Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την καύση του κουκουλιού της βασίλισσας του καρναβαλιού της Κρήτης με τους διοργανωτές και τον δήμαρχο να ευχαριστούν όλους που έγιναν ο καλύτερός τους εαυτός, συμβάλλοντας να γίνουμε όλοι καλύτεροι μέσα από το παράδειγμά τους, στη θεματική του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι με τα πυροτεχνήματα να εντυπωσιάζουν και να φωτίζουν τον ουρανό του Ρεθύμνου μέσα σε επιφωνήματα ενθουσιασμού από τον κόσμο που απόλαυσε εν συνεχεία μια latin συναυλία με τους Apurimac.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News