Ειδήσεις

Τι έσωσε τη ζωή του Άκη Τσελέντη και έχασε τη μοιραία πτήση;

Γλίτωσε από θαύμα ο γνωστός σεισμολόγος Ά. Τσελέντης ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στην μοιραία πτήση στο Ιράν.

Γλίτωσε από θαύμα ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στην μοιραία πτήση που κατέπεσε το πρωί στο Ιράν.

Την πληροφορία μετέδωσαν δύο ιστοσελίδες της Πάτρας, το tempo24.gr και το patrastimes.gr ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης σώθηκε από θαύμα καθώς καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και έχασε την μοιραία  πτήση της Aseman Airlines που συνετρίβη. Ο ίδιος ο Ακης Τσελέντης, προ δύο ημερών είχε ανακοινώσει στην ιστοσελίδα του στο Facebook ότι θα ταξίδευε για το Ιράν.

Κάποιοι του εύχονταν καλό ταξίδι ενώ σήμερα κάποιοι άλλοι διαβάζοντας τις πληροφορίες διερωτήθηκαν αν όντως ισχύουν όσα γράφονται στο ίντερνετ, ότι καθυστέρησε δηλ. και έχασε την πτήση.

Ο σεισμολόγος μίλησε στο newpost τελικά και επιβεβαίωσε ότι δεν πρόλαβε από τύχη την μοιραία πτήση της Aseman Airlines που κατέπεσε στις 08:00 τοπική ώρα στο Ιράν.

Τον έσωσε η κίνηση!

«Έφυγα απο την Τεχεράνη για να πάω στο αεροδρόμιο, είχε πολύ κίνηση και καθυστέρησα, για αυτό δεν μπήκα σε αυτό το αεροπλάνο. Ισως είμαι εφτάψυχος τελικά» δήλωσε ο Ακης Τσελέντης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΣΕΛΕΝΤΗ - ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ

Πηγή: thetoc.gr

Σχόλια