Tελευταία... ζαριά για τον Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Tελευταία... ζαριά για τον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα διεξάγεται το κυρίως πιάτο της 22ης αγωνιστικής της Super League, με κρίσιμο ματς για τον Πλατανιά ενώ στη μάχη της κορυφής, η ΑΕΚ να περνάει για μια ακόμη φορά εξετάσεις... τίτλου απέναντι στην Ξάνθη και ο Ολυμπιακός... παίζει την επιβίωσή του φιλοξενώντας στον Πανιώνιο στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15:00. Την τελευταία του ζαριά για την παραμονή ρίχνει σήμερα ο Πλατανιάς, με τους Χανιώτες να στερούνται στον... τελικό με τον ΠΑΣ τους τραυματίες Κοροβέση, Ντικαμονά και τον τιμωρημένο Δημούτσο.

Οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν να μείνουν σε θέση βολής από την 5η θέση έχοντας στην αποστολή των νεοφερμένο Χέλκβιστ, ενώ εκτός έμειναν οι Μπουκουβάλας, Σκόνδρας και Ντόλοβατς. Διαιτητής ο Μάνταλος και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS2.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 17:15 η κρισιμότατη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη, με τους «κιτρινόμαυρους» να στερούνται των υπηρεσιών των Κονέ και Λόπες, που συνεχίζουν τις αποθεραπείες τους, με τον Μπακάκη να είναι τιμωρημένος. Ως εκ τούτου η συμμετοχή του Χουλτ θεωρείται βέβαιη, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε και ο Μασούντ, που ξεπέρασε τη γρίπη του.

Οι ακρίτες θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους δίχως τους τραυματίες, Λουσέρο και Φλίσκα. Διαιτητής ο Διαμαντόπουλος και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS2.

Την ίδια ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στους Λεβαδειακό και Παναιτωλικό, με αμφότερους να έχουν φαινομενικά εξασφαλίσει την παραμονή. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν δίχως τους τιμωρημένους Νιας, Μπελγκαζουανί αλλά και τους τραυματίες Ντιόγκο και Γιουσούφ.

Οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν λαβωμένοι καθότι δεν υπολογίζουν στους Τσοκάνη, Μιχάι, Ροντρίγκες, Ρότσα και Παρρά ενώ επιστρέφει ο Μοράρ. Διαιτητής ο Βάτσιος και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS3.

Τέλος στις 19:30 ο Ολυμπιακός ψάχνει το αντίδοτο στις αλλεπάλληλες γκέλες με την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Πανιώνιο στο άδειο Καραϊσκάκης. Ο Γκαρθία θα επιστρέψει κανονικά στον πάγκο με τους Ρομαό, Πάρντο, Φοροτύνη, Σεμπά και Σισέ να μένουν εκτός. Οι Μιραλάς-Ταχτσίδης μπήκαν κανονικά, ενώ μέσα είναι και οι Βέργος και Μάρτινς.

Ο Πανιώνιος ένα περίπου χρόνο από το περυσινό του διπλό στο Φάληρο ψάχνει το... repeat, με τους τιμωρημένους Μπανανά, Κόρμπο και Σαββίδη καθώς και τους τραυματίες Σιώπη, Ντουρμισάι, Νοβάκ και Γεσίλ να μένουν εκτός. Διαιτητής ο Νεοφυτιάδης και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVASPORTS1.

Η εικόνα της 22ης αγωνιστικής:

 

Κέρκυρα-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 0-1

Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2

 

Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, Novasports 2)

ΑΕΚ-Ξάνθη (17:15, Novasports 2)

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 3)

Ολυμπιακός-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1)

Καθ. Δευτέρα

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News