Ειδήσεις

Αυτοκίνητο "έφυγε" από την εθνική και έπεσε σε γκρεμό

Τροχαίο ατύχημα σήμανε συναγερμό σε ΕΚΑΒ και πυροσβεστική καθώς αυτοκίνητο έχει πέσει σε γκρεμό και υπάρχουν εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό.

Τροχαίο ατύχημα σήμανε συναγερμό σε ΕΚΑΒ αλλά και πυροσβεστική καθώς αυτοκίνητο από τη μία στιγμή στην άλλη έπεσε σε γκρεμό με εγκλωβισμένους μέσα σε αυτό.

Το ατύχημα σημειώθηκε επί της εθνικής οδού Ηρακλείου -Ρεθύμνου, στο ύψος του Μπαλί  και στο σημείο έφθασαν άμεσα πυροσβεστικά οχήματα από Ρέθυμνο και Πέραμα αλλά και όχημα από την Γ ΕΜΑΚ.

Επίσης κινητοποίηση υπήρξε και από πλευράς ΕΚΑΒ με δυο ασθενοφόρα, ένα από Πέραμα και ένα από Ρέθυμνο.

Τα στοιχεία ανέφεραν ότι τρία άτομα νεαρής ηλικίας επέβαιναν στο αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκαν.  

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού είχε αίσια κατάληξη. Μάλιστα οι δύο είχαν ήδη βγει από το αυτοκίνητο και οι διασώστες της ΕΜΑΚ χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν μόνο ένα άτομο.

 Και οι τρεις πάντως αφού ανασύρθηκαν από το γκρεμό  μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολυτραυματίες και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος της υγείας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥ

Να σημειωθεί ότι αργά το απόγευμα του Σαββάτου, υπήρξε ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη, με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο άντρα να αφήνει την τελευταία του πνοή "πάνω στο τιμόνι".

Ο  ίδιος οδηγούσε τρακτέρ και ενώ κινούνταν στην περιοχή Αγιασμάτσι Ρεθύμνου, «βγήκε» με το όχημα του εκτός πορείας, αυτό ανετράπη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε αυτό και ο εγκλωβισμός του να αποδειχτεί μοιραίος για την ίδια του την ζωή.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

Σχόλια