Ξεκίνησε η γιορτή για το Ρέθυμνο! (photos)

Κρήτη
Ξεκίνησε η γιορτή για το Ρέθυμνο! (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H καρδιά της Αποκριάς ομολογουμένως «χτυπά» στο Ρέθυμνο, με τις εορταστικές εκδηλώσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει δυναμικά!

Χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Κρήτη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη και να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Εκατοντάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν απόψε στη νυχτερινή παρέλαση, που ξεκίνησε στις 9:00 το βράδυ, από τον κόμβο Θεοτοκόπουλου και θα τερματιστεί στην πλατεία Μικρασιατών, όπου στις 10:00 ξεκίνησε η συναυλία με τους "Groovetica".

Ενώ, λίγο νωρίτερα, στις 5:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών, ξεκινώντας από τον κόμβο Θεοτοκοπούλου και τερματίζοντας στον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου, όπου τους περίμενε το παιδικό μιούζικαλ "Χana Ζoo, 10 χρόνια μαζί!", σε ένα ξέφρενο πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό.

Η μεγάλη παρέλαση

Όλοι είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη παρέλαση πληρωμάτων και αρμάτων, που θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι αύριο Κυριακή, με εκκίνηση από τον κόμβο Θεοτοκόπουλου. Οι καρναβαλικές ομάδες είναι 37 και τα άρματα 28, ενώ αναμένεται να παρελάσουν πάνω από 15.000 άτομα. Συνοδεύονται από τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού και τη συνοδεία της.

Παρουσιαστής του καρναβαλιού θα είναι ο πολύ αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας. Μαζί του είναι η παρουσιάστρια της "KΡΗΤΗ TV" Χρύσα Κυρατζή!

O Γιάννης και η Χρύσα καλούν με τη σειρά τους όλο τον κόσμο να πάει και να ζήσει από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και, αν είναι μακριά, να την παρακολουθήσει ζωντανά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της "ΚΡΗΤΗ TV"!

Στις 3 μετά το μεσημέρι θα ακολουθήσει dj party στην πλατεία Μικρασιατών από την ομάδα "Oloi vitsiozoi". Dj party θα πραγματοποιείται την ίδια ώρα και στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείων. Στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στην παραλία (Ελ. Βενιζέλου), όπου θα γίνει και η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου. Η αυλαία θα πέσει με συναυλία του συγκροτήματος "Apurimac".

Μεγάλος χορηγός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι και φέτος η Amstel, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της "ΚΡΗΤΗ TV".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News