Στην κορυφή η Κ19 Εργοτέλη, 3-2 την Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Στην κορυφή η Κ19 Εργοτέλη, 3-2 την Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Νέων της Football League πάτησε η ομάδα Κ19 του Εργοτέλη, επικρατώντας σήμερα με 3-2 της Παναχαϊκής στο Μαρτινέγκο.

Το παιχνίδι, που έγινε κάτω από το βλέμμα του προπονητή της ΠΑΕ Εργοτέλης Τάκη Γκώνια, είχε πολύ πάθος και δυνατές μονομαχίες.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόλις στο 5' να προηγηθούν μετά από πλασέ του Βασάρα, για να φέρει το ματς στα ισα στο 16' ο Κουτσογιαννάκης με πλασέ μετά από πάσα του Σαμπροβαλάκη.

Στο 38' ο Εργοτέλης προηγήθηκε 2-1 όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κυριαλάνης, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και έπειτα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας της Παναχαϊκής.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 66' η πατρινή ομάδα ισοφάρισε σε 2-2 με τον Βασάρα για να έρθει και πάλι ο Κυριαλάνης με ατομική ενέργεια και να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να γράψει το 3-2.

Οι μάχες στις δυο εστίες συνεχίστηκαν με αρκετές χαμένες ευκαιρίες αλλά και δυο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους.

Εργοτέλης: Κορνηλάκης, Λούσι, Κυριαλάνης (80' Κουτεντάκης), Πλαϊτάκης, Κεφαλούκος, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης (69' Κουτάντος), Κουτσογιαννάκης (63' Μαυροματίδης), Σαμπροβαλάκης (88' Μουφτάρι), Δουλγεράκης

Παναχαϊκή: Μπαμπούνης, Καρμακόλιας, Κυριακόπουλος, Νικολόπουλος, Αβάζα, Κωσταντακόπουλος, Καλαμπόκας, Σταυρόπουλος, Σταυρόπουλος, Βασάρας, Αυλωνίτης, Μπουτίβας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News