Ειδήσεις

Με τρενάκι θα φτάνετε στο Μμμ... αλλιώτικο καρναβάλι!

Ήρθε η ώρα για την μεγάλη παρέλαση του Μαλιώτικου Καρναβαλιού αύριο Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 3μμ στην κεντρική λεωφόρο των Μαλιών.

Για την εύκολη και απρόσκοπτη προσέλευση των θεατών στην πόλη έχουν προβλεφθεί όλες οι κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ερχόμενοι από Ηράκλειο

Τα οχήματα που έρχονται από Ηράκλειο με οδηγίες στελεχών της εταιρείας Security θα πηγαίνουν σε κάποιο από τους πολλούς προκαθορισμένους χώρους στάθμευσης. Η μεταφορά από τους χώρους στάθμευσης προς την πόλη των Μαλίων θα γίνεται με ιδιωτικό τρενάκι.

Ερχόμενοι από Άγιο Νικόλαο

Τα οχήματα που θα έρχονται από τον Άγιο Νικόλαο θα ακολουθούν την περιφερειακή οδό από τις Αρχαιότητες Μαλίων μέσω παραλίας Ποταμού με δυτική κατεύθυνση και θα καθοδηγούνται από στελέχη της εταιρείας Security στους προκαθορισμένους χώρους στάθμευσης. Η μεταφορά από τους χώρους στάθμευσης προς την πόλη των Μαλίων θα γίνεται με ιδιωτικό τρενάκι.

Η κεντρική λεωφόρος των Μαλίων θα παραμείνει κλειστή από τις 2 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα.

Το τμήμα Ρύθμισης της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαλιώτικου Καρναβαλιού, η εταιρεία Security και άντρες της Τροχαίας θα είναι επί ποδός όλη την ημέρα για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες

Όλες οι αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες θα είναι επί ποδός με ενισχυμένο προσωπικό.

Αστυνομία, Λιμεναρχείο, Εθελόντριες Νοσηλεύτριες, Σαμαρείτες, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική.

Σχόλια