default-image

Ο Ρονάλντο έχει περισσότερα γκολ από 463 ομάδες του Champions League!

Ποδόσφαιρο
Ο Ρονάλντο έχει περισσότερα γκολ από 463 ομάδες του Champions League!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο 48 ομάδες έχουν περισσότερα γκολ στην Ιστορία του Champions League  από τον Κριστιάνο Ρονάλντο!  Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο διάσημος Πορτογάλος επιθετικός, απέναντι στην Παρί Σ.Ζ, έφτασε τα 116  στην κορυφαία διοργάνωση και είναι ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του τουρνουά.

Από την δημιουργία του τουρνουά έως την τρέχουσα μορφή του Champions League, 511 ομάδες έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό, αλλά υπάρχουν μόνο 48 που έχουν σημειώσει περισσότερα γκολ από τον CR7! Η διαφορετικά, ο Πορτογάλος άσος, βρίσκεται μπροστά από 463 ομάδες!

Πάντως, Ολυμπιακός με 191 γκολ (στην 26η θέση της σχετικής λίστας) και Παναθηναϊκός με 182 τέρματα (στην 30η θέση), βρίσκονται πάνω από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια και το Ατλέτικο Μαδρίτης είναι οι μοναδικοί ισπανικοί σύλλογοι που έχουν περισσότερα γκολ από αυτόν. Φυσικά, στην σύγχρονη μορφή του Champions League (από το 1992-93), ο Πορτογάλος έχει περισσότερα από τους rojiblancos (107).

Ο Ρονάλντο, είναι επίσης, μπροστά από άλλες μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, όπως η Μάντσεστερ Σίτι (102) και η Νάπολι (60). Πρώτη στην λίστα στην μακρά Ιστορία της διοργάνωσης, με 926 γκολ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, μπροστά από Μπάγερν (652), Μπαρτσελόνα (586) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (495), ενώ στην πέμπτη θέση είναι η Μίλαν (416).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακριβώς πάνω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα 116 γκολ του, βρίσκεται η ΤΣ.Σ.ΚΑ Μόσχας με 117 γκολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News