Όλα έτοιμα για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2018!

Ηράκλειο
Όλα έτοιμα για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2018!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2018! Χιλιάδες επισκέπτες από την υπόλοιπη Κρήτη, την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό αναμένεται να κατακλύσουν την πόλη για να παρακολουθήσουν το Καρναβάλι «και να γίνουν ο καλύτερος τους», είπε μιλώντας στο Ράδιο 98.4 και τη Μαίρη Καριωτάκη, ο  Νίκος Μαρκαντώνης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018.

Υπενθυμίζεται σήμερα στις 19:00 , τα παραδοσιακά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου με μαθητές και καθηγητές, μουσικοί της πόλης μας και οι Ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού αναβιώνουν το έθιμο της Κρητικής καντάδας. Η καντάδα ξεκινά από την πλατεία Αγνώστου και καταλήγει στην πλατεία Μικρασιατών όπου θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι!

Αύριο Σάββατο στις 17:00 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η παιδική παρέλαση  ενώ στις 21:00 θα αρχίσει η νυκτερινή παρέλαση με τερματισμό και Live συναυλία με τους Groovetica στην πλατεία Μικρασιατών.

Και βέβαια η κορύφωση των εκδηλώσεων είναι την Κυριακή 18 Φλεβάρη με την μεγάλη παρέλαση πληρωμάτων και αρμάτων.

O πολύ αγαπητός και δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι ο παρουσιαστής του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018! Μαζί του, η αγαπημένη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού KΡΗΤΗ TV, Χρύσα Κυρατζή!

O Γιάννης Σπαλιάρας και η Χρύσα Κυρατζή καλούν με τη σειρά τους όλο τον κόσμο να έρθει και να ζήσει από κοντά την μοναδική ατμόσφαιρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και αν είναι μακριά, να την παρακολουθήσει ζωντανά, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΚΡΗΤΗ TV!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News