«Σφάζονται» μετά το Sex and the city

Life
«Σφάζονται» μετά το Sex and the city

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία εβδομάδα τώρα η κόντρα της Κιμ Κατράλ με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μονοπωλεί το διαδίκτυο και αυτό είναι κάτι σχεδόν αναπόφευκτο από τη στιγμή που η πρώτη έγραψε δημόσια στο Instagram account της πως δεν δέχεται τα συλλυπητήρια της δεύτερης για την απώλεια του αδερφού της, ενώ την αποκάλεσε και υποκρίτρια.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μέχρι τώρα είχε απλά μία αντίδραση με κοντινή πηγή της να αναφέρει πως είναι απογοητευμένη και πληγωμένη από όλη αυτήν την συμπεριφορά. Ωστόσο, στην πρώτη της δήλωση για το θέμα μίλησε για την τοξική σχέση της με την συμπρωταγωνίστρια της, παραδέχτηκε ότι έχει πληγωθεί αλλά τόνισε ότι δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά.

«Ποτέ δεν μίλησα ούτε για καυγά ούτε για κόντρα, παρά το γεγονός ότι μερικοί από εμάς ήταν απογοητευμένοι σχετικά με την μη πραγματοποίηση του τρίτου Sex and the City», δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο People.

«Επίσης ποτέ δεν ανταποκρίθηκα στη συνομιλία που είχε η Kim με τον Piers Morgan, όπου είπε πράγματα για μένα που πραγματικά με πόνεσαν. Είχαμε μια εμπειρία και ήταν καταπληκτική και τίποτα πια δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Έχουμε ένα δέσιμο με το κοινό και μια ιδιαίτερη σχέση με την πόλη και με αυτό το team της ταινίας και πρέπει να πούμε αυτές τις τρελές ιστορίες που έχουμε μεταξύ μας.

Δεν μπορούσα να φανταστώ καμία άλλη να παίζει αυτό το κομμάτι. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν υπήρχε καυγάς, είναι πραγματικά ένα κατασκεύασμα, γιατί εγώ ποτέ δεν απάντησα σε όλο αυτό. Και δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News