Ειδήσεις

Μάνα και κόρη ήρθαν αντιμέτωπες με επιδειξία

Πληθαίνουν όπως όλα δείχνουν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Πληθαίνουν όπως όλα δείχνουν τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Στο νεότερο περιστατικό που καταγγέλεται στο hxonews και έχει επίσης καταγγελθεί στην Αστυνομία της Ιεράπετρας, δυο γυναίκες, μητέρα και κόρη, μετά από νυχτερινή διασκέδαση έπεσαν θύματα ενός θρασύτατου επιδειξία, ο οποίος τις ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητό τους και δεν απομακρύνθηκε ακόμα και όταν είχαν μπει μέσα σε αυτό και καλούσαν την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, προ λίγων ημερών, οι γυναίκες βγαίνοντας ξημερώματα από το κέντρο διασκέδασης στην Κάτω Μερά, ένιωσαν ότι κάποιος τις ακολουθεί.

Κοιτώντας πίσω είδαν έναν άντρα, που φορούσε φούτερ με κουκούλα, οπότε δε φαινόταν το πρόσωπό του. Επιτάχυναν μέχρι να φτάσουν στο αυτοκίνητό τους, που ήταν παρκαρισμένο στην Βιτσέντζου Κορνάρου, κοντά στη ΔΕΗ. Εκεί ο επιδειξίας, βγήκε από το σκοτάδι και τους εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα.

Οι γυναίκες μπήκαν γρήγορα στο αυτοκίνητό τους και κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία όμως, λόγω του ότι είχε συμβεί ατύχημα σε άλλο σημείο του Δήμου, δεν κατέφθασε εγκαίρως.

Η ίδια η μητέρα, οδηγώντας πλέον, βρήκε το θάρρος να ακολουθήσει τον άντρα με τα φώτα του αυτοκινήτου αναμμένα, για να εντοπίσει πού θα πάει, μέχρι που τελικά έχασε τα ίχνη του σε κάποιο στενό.

Μάνα και κόρη κατήγγειλαν το περιστατικό, ώστε να υπάρχει επαγρύπνηση και προσοχή, ειδικά σε γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες, αλλά και ψυχραιμη και δυναμική αντίδραση σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί.

Σχόλια