Live στην ΚΡΗΤΗ TV το μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης!

Κρήτη
Live στην ΚΡΗΤΗ TV το μεγαλύτερο καρναβάλι της Κρήτης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Kυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι γιορτάζουμε με Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι live από την ΚΡΗΤΗ ΤV η Μεγάλη Παρέλαση Πληρωμάτων και Αρμάτων!

O Γιάννης Σπαλιάρας και η Χρύσα Κυρατζή καλούν όλο τον κόσμο να έρθει και να ζήσει από κοντά τη μοναδική ατμόσφαιρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού και, αν είναι μακριά, να την παρακολουθήσει ζωντανά, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της "ΚΡΗΤΗ TV" ή μέσω livestreaming από το neakriti.gr!

«Γίνε ο καλύτερος σου εαυτός»! Αυτό είναι το θέμα, το κάλεσμα, το σύνθημα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018!

Και ένα μεγάλο επιτελείο ανθρώπων από την ΚΡΗΤΗ ΤV θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την άρτια μετάδοση του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Κρήτης!

Ο μεγάλος θεσμός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού διοργανώνεται και φέτος από τη μεγάλη οικογένεια των καρναβαλικών ομάδων, με χιλιάδες εθελοντές από το Ρέθυμνο, την υπόλοιπη Κρήτη, όλη την Ελλάδα αλλά και με πολλούς ένθερμους υποστηρικτές από το εξωτερικό, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου και την Κοινωφελή Επιχείρηση του.

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι προκαλεί και προσκαλεί να επικεντρωθούμε στον εσωτερικό μας κόσμο ώστε να καταφέρουμε να γίνουμε ο καλύτερός μας εαυτός, φωτίζοντας και τους γύρω μας! Με μεγάλη χαρά την Κυριακή συντονιζόμαστε στους δέκτες μας για να ζήσουμε κεφάτες στιγμές!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News