default-image

Μικρές οι πιθανότητες για την 14η θέση στην UEFA

Αθλητισμός
Μικρές οι πιθανότητες για την 14η θέση στην UEFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους 9000 βαθμούς έφτασε η ΑΕΚ στην ειδική βαθμολογία της UEFA μετά την ισοπαλία με την Ντινάμο Κιέβου. Έτσι η Ένωση είναι στην 133η θέση, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης που έχει τους ίδιους βαθμούς.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 27η θέση με 54.000 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ στην 46η με 29.500, ενώ ο Παναθηναϊκός πια είναι στην 157η θέση με 7.000 βαθμούς.

Εν τω μεταξύ , ήταν λίγες, μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με την Ντινάμο Κιέβου είναι ακόμη μικρότερες οι πιθανότητες να μπορέσουμε να προσπεράσουμε την Τσεχία στην 14η θέση στην κατάταξη της UEFA.

Μετά το τέλος των πρώτων αγώνων τα πάντα παρέμειναν ως είχαν καθώς η Βικτόρια Πλζεν ήρθε και αυτή ισόπαλη 1-1 με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι. Έτσι η Τσεχία έχει 29.375, και η Ελλάδα 28.400. Κάτι που μας δίνει σίγουρα την 15η θέση και ελπίζει σε ένα θαύμα για να προσπεράσει τους Τσέχους.

Για να υπάρξουν ελπίδες, όπως τονίζει το ρεπορτάζ του sport-fm.gr, θα πρέπει η ΑΕΚ να περάσει στην Ντινάμο, η Βικτόρια Πλζεν να αποκλειστεί και η Ένωση να συνεχίσει με νίκες στη διοργάνωση.

Εάν, παραμείνουμε στην 15η θέση θα έχουμε τον πρωταθλητή και τον δευτεραθλητή στον 2ο προκριματικό του Champions League, τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa, ενώ στον 2ο προκριματικό του Europa θα οδηγηθούν ο τρίτος και ο τέταρτος της βαθμολογίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News