Οι πιθανοί αντίπαλοι των Μικτών ΕΠΣΗ στα προημιτελικά!

Ποδόσφαιρο
Οι πιθανοί αντίπαλοι των Μικτών ΕΠΣΗ στα προημιτελικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλες στιγμές έζησαν για άλλη μια φορά οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ, με τη διπλή πρόκριση στους «8» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελούν παραδοσιακές δυνάμεις στο ενωσιακό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα το Ηράκλειο μαζί με Ξάνθη, Αχαΐα και Μακεδονία είναι οι μοναδικές τέσσερις Ενώσεις στην Ελλάδα που συνεχίζουν και με τα δύο τους συγκροτήματα στα προημιτελικά.

Η 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε σήμερα με τη Μακεδονία να επικρατεί της Θεσσαλίας τόσο στους Νέους με 2-0 όσο και στους Παίδες με 2-1, συμπληρώνοντας την οκτάδα.

Έτσι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ηρακλείου σε επίπεδο Νέων είναι οι: Αργολίδα, Κυκλάδες, Μεσσηνία, Σέρρες, Ξάνθη, Αχαΐα και Μακεδονία ενώ στους Παίδες είναι οι: Ξάνθη, Ήπειρος, Δράμα, Αχαΐα, Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία και Μακεδονία.

Εκείνο πάντως που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι η αποστολή των Μικτών Ηρακλείου πήρε άριστα όχι μόνο εντός γηπέδων αλλά καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της παραμονής στο ξενοδοχείο «Galaxy» στον Άλιμο, δείγμα κι εκείνο της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που αποτελούν τα δύο συγκροτήματα.

Στην ΕΠΣΗ περιμένουν πλέον τις επόμενες ημέρες να γίνει η κλήρωση και να οριστούν οι ημερομηνίες για τις αναμετρήσεις της επόμενης φάσης ενώ προπονήσεις θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδο του Πανεπιστημίου…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News