Ειδήσεις

Θάνατος Λαγούδη: Μυστηριώδες μήνυμα προβληματίζει

Ειρήνη Λαγούδη: Το μυστηριώδες μήνυμα στο διαδίκτυο που προκαλεί ερωτήματα

Ένα μυστηριώδες μήνυμα, που προβληματίζει και προκαλεί ερωτηματικά, αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο από άνθρωπο στις 17 Ιανουαρίου, ο οποίος αναφέρεται σε στοιχεία, τα οποία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν είχαν δημοσιοποιηθεί!  

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος σε τηλεοπτική εκπομπή του «Ε», ο άνθρωπος που έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα «ήξερε στοιχεία, βλέπουμε να σκιαγραφεί τον χαρακτήρα της Ειρήνης Λαγούδη. Δίνει και συμβολική ερμηνεία της πράξης της, γιατί βρέθηκε στο πίσω κάθισμα κτλ. Νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από έναν τυπικό σχολιασμό των δεδομένων».

Τι αναφέρει το συγκεκριμένο μήνυμα

«Πω πω. Κουραστικό καταντάει. Τελικά πιστεύω ότι αυτοκτόνησε και αφού αυτοκτόνησε ήθελε να σβήσει τα πάντα. Η οικογένειά της δεν το δέχεται γιατί δε μπορεί να δεχτεί ότι έβαλε πάνω από αυτούς τον γιατρό. Νόμιζε ότι με αυτό τον τρόπο θα εκδικηθεί τον γιατρό γι' αυτό και του έστειλε μήνυμα για να τον γεμίσει με ενοχές. Γι' αυτό μετά από τέσσερα χρόνια ξαφνικά θυμήθηκε να ενημερώσει και τη γυναίκα του γιατρού.

Το κινητό το πέταξε η ίδια γιατί δεν ήθελε να δουν πόσο παρακαλούσε τον γιατρό που τη χώριζε συνέχεια και να μάθουν οι δικοί της, που τους το έπαιζε χαρούμενη, ότι η γυναίκα υπέφερε. Γι' αυτό μέχρι τελευταία στιγμή οι δικοί της δεν κατάλαβαν τίποτα από την κατάθλψη που περνούσε. Φορούσε τη μάσκα της και όλα καλά.

Η γυναίκα πρέπει να υπέφερε και να ήταν πολλές φορές στα πρόθυρα της αυτοκτονίας. Ήθελε ένα φινάλε ιδανικό γι' αυτή. Διάλεξε ωραίο μέρος, πήρε καφεδάκι, έκανε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Γιατί έτσι ήθελε να την θυμούνται οι δικοί της. Αυτά που βίωνε εσωτερικά τα κρατούσε για τον εαυτό της. Λίγο η ντροπή, λίγο η εικόνα που είχαν οι δικοί της… Πήρε τα χαπάκια της, ήπιε το ποτάκι της και αντίο…

Έκατσε στο πίσω κάθισμα συμβολικά για να δείξει στον γιατρό ότι πάντα την είχε δεύτερη, στο πίσω κάθισμα της ζωής του και έβαλε φωτιά για να εξαφανιστεί κάθε ίχνος αυτοκτονίας. Για να πιστέψουν οι δικοί της ότι μπορεί να μην αυτοκτόνησε αλλά ότι κάηκε ζωντανή. Δεν ήξερε ότι έπρεπε να ανοίξει παράθυρο για να επεκταθεί η φωτιά και από εκεί ξεκινά το μαρτύριο για το τι έγινε. Αυτή η γυναίκα δυστυχώς ζούσε έναν εμμονικό έρωτα που καθόριζε τη ζωή της και τελικά και το φινάλε.

Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κερδίσει τον γιατρο. Να του δείξει ότι είναι η ζωή της. Γι' αυτό και δεν θορυβήθηκε καθόλου που το παιδί της έφυγε για Αθήνα, γι' αυτό και δεν άκουγε κανέναν, γι' αυτό και δεχόταν να παίζει τη δεύτερη. Και σίγουρα προσπαθούσε να εξαγοράσει την αγάπη του με λεφτά. Αλλά αφού δεν αποείδε τίποτα, αυτό ήταν το τελευταίο εγχείρημα».

Τα ερωτήματα

Τα ερωτήματα, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος newsit.gr, για την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, αλλά και για τους δικηγόρους που ασχολούνται με την πολύκροτη υπόθεση, είναι πολλά για το μήνυμα αυτό.

Το βασικότερο ερώτημα είναι το πώς οι άνθρωπος που το γράφει, γνωρίζει για το αλκοόλ και τα αντικαταθλιπτικά, όταν αυτά τα στοιχεία δεν είχαν γίνει γνωστά τότε.

Μάλιστα, κάτω από το μήνυμα αυτό, υπάρχουν πολλά σχόλια, από ανθρώπους που αναρωτιούνται κι εκείνοι τα ίδια πράγματα με την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη.

Πώς γνώριζε τόσες λεπτομέρειες για την υπόθεση ο άνθρωπος αυτός, χωρίς αυτές οι λεπτομέρειες να έχουν γίνει γνωστές;

«Μένω κι εγώ κατάπληκτος. Έχουμε διαβάσει πολλά μηνύματα αλλά τόσο κοντά στον τρόπο θανάτου… Τι να σας πω;» είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Τατιάνα live, ο εξάδελφος της Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε, ότι η οικογένεια έχει εμπιστοσύνη στους ερευνητές της Αστυνομίας, ωστόσο έχει πρόβλημα με  το επικοινωνιακό κομμάτι από την πλευρά της Αστυνομίας.

Σχόλια