Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Κυκλοφοριακές αλλαγές θα φέρει ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο.

Ο 43ος τελικός του αγώνα καλαθοσφαίρισης του Κυπέλου Ελλάδος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 5:15 το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια).

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, από τις 2:00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και τις 11:00 το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της Οδού Γ' από την συμβολή της με την οδό Θ' έως την συμβολή της με την οδό Μ. Καράτζη καθώς και σε όλο το μήκος των οδών Ζ' και Η'.

Με εξαίρεση βέβαια τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Αστυνομίας - Πυροσβεστικής Υπηρεσίας - Ε.Κ.Α.Β. κ.λπ.), τα λεωφορεία μεταφοράς των μαθητών, καθώς και τα οχήματα που εκ των γεγονότων θα απαιτηθεί να διέλθουν των ως άνω οδών και θα κινηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας (λεωφορεία ομάδων - οχήματα κατόχων διαπιστεύσεων της ΕΟΚ κ.λπ.)

Όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου: «Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.», ενώ σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών.

Σχόλια